Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzese nam poso! Izgleda da je ovo bilo na sopstveni racun. Ipak steta, ali jedini krivci su uposleni na 202 jer su dozvolili da se srozaju na ovaj nivo, postali su nemocni a i pomalo smjesni. Nije dovoljno samo lajati u mikrofon treba i malo akcije a i mudrosti da bi opstali. RIP 202
Taj radio odavno nije sto je nekad bio, a trziste je nemilosrdno - zvanicna istrazivanja pokazuju da je slusanost 202 na nivou 4 gradske opstine tek 2%
UZORI PREORI DA GRADJANIN NE POSTOJI!!!!
Zalosno! Puni te kasu sa kalmanima,bobarima,osemovima..... i ostalim k..c..ma palcima.Nek zive seljacine j..b. nas gradjane.Stepenice -basamaci, Krava-komsinica, naske peterica i njiha cetverica to nam je buducnost !Je... i nhas i nas SARAJEVSKI lafo duh ! Zivila zemljoradnja, njivom protiv ulice!!!!
Jadni, žalosni, bijedni smo, ali dobro je još imamo šta jesti.Iz dana u dan se obistinjava ona \"dobro je biće gore\".Gadim se više i sam sebi zbog gadova oko mene!
Ovaj RAK je stvarno tumor i to maligni. Fašističko-primitivistička organizacija.
koliko se sjecam, nesto slicno se desilo i sa FERN-om, odnosno radio federacije je dobio njegovu frekvenciju, pa su isto ovako dobili 2-3h prostora, a danas ga se vise niko ni ne sjeca
Nevjerovatno.... zao mi je dvjestodvojke ali se radujem jer necu slusati samovolju voditeljice Maide Bićević,i njenih neprofesionalnih ponasanja dok vodi Centralni zatvor OSTALOJ EKIPI 202 SVE NAJBOLJE
@ sektasi: Satan je najveci ;) btw ...barem radio 202 nikad nije imao dlake na jeziku, i davao je jasnu sliku nase situacije kroz koju danas prolazimo.
to je najbolje sto im se moglo desiti. sad kad su vraceni na pocetak, na emisiju u sklopu nekog radija, mozda dodu sebi, otpuste ljude koji nisu kvalifikovani da obavljaju posao koji im je dan.(znaju oni koji su,da ne prozivam sad grbave) Pa ce se opet izgraditi, ili ce ostaviti samo onaj nepotrebni teret pa ce ih totalno ugasiti. Sve u svemu, ovo im je jako dobar primjer sta se desi kad zaposlis \"raju\" umjesto ljudi koji znaju raditi ono sto treba.
To je djelo Alijinh sljedbenika, sljedbenika velike srbije, Tihic je samo izvrsilac Alijinog testamenta, bih mora pod srbiju, svakoj budali jasno. Al Fahro ce ih sve pohapsit. Dosta ih je na grbaci nosao i finansirao iz Avaza.
A kreteni ugasiše najbolji radio u BiH :(
Znaci da 202-ka prakticno vise nece postojati...vrtice je neko vrijeme po federalnom radiju i tiho ugasiti...steta...iako ne podrzavam danasnji koncept 202-ke jer je daleko ispod kvaliteta nekadasnje 202-ke sa koje su najbolji novinari potekli....kraj price...nema vise....ako vas ne kupi al jazeera (komedija)
Mrs,mater vam sektasku.... je.bo vas 202... sekto! Ugasite tu bljuvotinu!
najjaci radio ikada, a gase ga.....