Kasni dopremanje novih količina
118
"Rad" štedi so za posipanje ulica u Sarajevu
Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
8 mjeseci traje nabavka soli?!
Pa raspišite sad tender za iduću zimu pa neće kasniti isporuka..Split ima bolju mehanizaciju od nas. Živjeti u gradu sa preko 500 metara nadmorske visine, okružen planinama, sa predplaninskom klimom i IBRETITI se kad padne 10 cm snijega. NEVJEROVATNO.
ANDREJ! Ti si isuviše glup da bi razumio problematiku koja frakcija nanosi vozilima! a Ahmed Đipa je potparol kjkp rad-a,a ne premijer kantona korumpirani ako ga ti zoveš!nego burazeru zaduži lopastu i seri ispred svojih vrata!
Konacno moramo da shvatimo da smo u Sahari i naravno da snijeg mora iznenaditi kada tu i tamo padne svakih 30 godina. Pa nismo navikli.
Dok provodim akciju \"Sa policijom u kino\" namamo dovoljno policajaca da rjese pitanje raskrsca bez semafora.
hhahhhhha nevalja gras nevalja rad...........nije se rodijo ko je narodu ugodijo ..........zna se koje kriv za sve promjenite vladu a ne radnike oni rade kako im se naredi treba ove iz fotelja istjerati ili smjeniti
sta ce nama tuzlanska sol,kad je mozemo uvest iz prijateljskih muslimanskih zemalja
NESPOSOBNJAKOVICI
Ahmede Đipa vi ste opbični korumpirani lažov, koji pljačka ovu državu i njene poreske obveznike i koji sabotira domaće proizvođače soli! Čuj, sitnija zrna će vam uništiti mehanizaciju, a krupna neće, pa jeli vi mislite da smo ludi da povjerujemo u vaše laži!
doce so u aprlilu, nista se ne brinite
Moj sposobni Ahmed Đipa pa normalno da se prolongira nakon žalbe, pa ide ponovo pa sve traje 3 mjeseca. Pa i pored toga svega opet je svaki tender namješten. Ali sposobni obave nabavku na VRIJEME. Jer nije ovo prva zima u Sarajevu niti je prva nabavka. Ja se nadam da će jednom kasniti nabavka hljeba zbog nečije žalbe jer ovaj narod nije zaslužio ni da jede.
hihihihihihihihiiiiiiiiiiiiiiiii joj ovih nasih domacih taaliibana, vazda neki cirkus sa njima...
O čemu pricas bezobraznice? Šta prohodno ? Kakvi prioriteti ? Nikad gore stanje. U centru sam parkirao auto ,pokušavam izaći , nemoguća misija ! Cesta neprohodna. U sred grada nije moguce voziti. Pa nećemo valjda svi lance koristiti!
Mora se biti kritičan ali objektivno. Često se ima dojam da se u SA baca i previše soli, pogotovo u potpuno ravnim ulicama. Na ravnim cestama nije naročit problem voziti čak ako ima i u ugaženog snijega na ulicama. Ne mora se baš svaki milimetar do ulaza u zgradu, pogotovo sporedne ulice zatrpavati solju. Ima li kakva ekološka studija u Sarajevu o uticaju soli na zemljište, na podzemne vode i rijeke? U padinskim dijelovima može se bacati i više jer nagib pomaže da se so ne taloži u okolnom zemljištu. Nije u redu da se po gradu posipa krupnijim kamenčićima jer se vozila opasno oštećuju i začepljavaju odvodi!
E ako pored Tuzlanske soli, uvoze so iz p.c.ke mat.rine, nek im onda tuzla obara tender, pa makar ih nikad ne posolili, j.e.b....
Jeli ih to opet snijeg u Decembru iznenadio ??
Treba otkaze sipati... Jos prije 2-3 mjeseca bilo \"spremni smo... nece nas iznenaditi...\" Haj iz fotelje, pa soli ispred kuce! pljuc!