Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plodna zemlja za kriminal. Nikad više vladara nije imala, a nikad nam nije bilo gore.
Ne napisah neki dan bune se Tuzlaci sto nemaju platu ko mupks kazu isto rade A samo opcina Centar za pola godine ima vise prijavljenih dogadjaja nego kompletan njihov kanton… Isto tako osiguranja javnih skupova jedna Sarajevska opcina ima vise od kompletnog kantona da ne nabrajamo i druge opcine…
Sve nam je nezakonito
Pretpostavljam da su Dodik i Covic, odnosno kako neki ovdje kazu "sumski i kamenjarski srbi" krivi za korupciju u kantonu gdje vladaju SDA, SDP i DF?
Da li iko smije da postavi pitanje, koliko je u zadnjih 5 godina primljeno policajaca u MUP da rade a da nije bilo nikakvog konkursa? Hvala unaprijed na odgovoru.
A imal jos koja komisija u kojoj treba da bude Dzevad Hadzic? Pa tip u kantoni, federalnom parlamentu i ko zna gdje? Ali zato IMA SE-MOZE SE jbg!!! Malo nekretnina u TZ-KALESIJI- WIENU ....
Najjaca mafija medju svim kantonima. Pustili kriminal da se širi i one debile da narod reketiraju.
Zar to ne radi ministarstvo unutrašnjih poslova? Jer tako se radi u građanskoj državi. A ovdje u BiH to radi OHR. Jer je to država koja funkcioniše samo pod mirovnim sporazumom. Kao u Eritreji. Čim staviš np. RS pod pritisak opet još veća granica. Svaki političar treba biti svjestan kako država funkcioniše a ne prodavati narodu svake priče.
Uvodjenjem NO u policiju mozda je bio dobar nacin da se uspostavi kontrola. Ali kao i sve ostalo NO su postali stranacka filijala za uticaj na policiju. Policija je u raljama politike. Na zalost.
https://www.frontslobode.ba/vijesti/politika/110732/clanovi-sindikata-mup-a-tk-sami-sebi-dodjeljivali-novcanu-pomoc-falsifikovali-potpise///////https://www.klix.ba/vijesti/bih/sindikat-policije-kritikovao-damira-niksica-naziva-nas-drotovima-i-murijom/210510100
čekam dan kad ce policija i vojska dici glas, da vidimo kako bjeze politicke guzice
Ukidaj ove kantone I lopovluke ne može ovo američki pravosudni sistem pohvatat
Pa nema policije da ne radi po političkom naređenju. To i budale znaju.
hihihihih HOHOHOH hahaha.Molimo klix da priupita ove clanove policijske mafije, koja nam se prezentuje kao policijsko tijelo, za ostala imena policijskih sluzbenika KOJI SU OSUDJENI I BILI POD SUSPENZIJOM, A ISTI SU VRACENI NA POSAO!? Hvala Klix-u, klixovcima i klixasicama.
Plate su povecane za 500 KM po osobi.....Volim ovo, jer ce sada ovi suspenzicari i krimici da tuku i otimaju od raje....a raja ce da se podsjeti na to, da NIKO NIJE NEVIN.MI smo krivi za ovo stanje....Revolucija JEDINA solucija.Prebite boga u nama, pohapsite nam djecu dok idu prema skoli....dok se NE PROBUDIMO.Mic po Mic 2014.....Tik Tak...Tik Tak!
Meni se smučila ova država. Ne u smislu da želim da je rastavim ili smanjim. Smučilo mi se što sve stoji. Čitav život neko čeka nešto. Srbi brane svoje kriminalce, muslimani svoje, hrvati svoje. Zaboli me više. Zaratite ili se unormalite. Ovi guraju islamsku deklaraciju ovi otcjepljenje a nijednog bez rata. Bolje bi bilo da se pokoljemo pa nek bude šta bude. Više bi nas bilo ovdje za 20 godina.
@Srbin3 hehehe :) Mic po Mic, prijatelju....Mic po Mic.2014-2021.
Sda otpatci, komunjare i lihvari, sta ocekivati.
Ja mislim da bi svako bio sretniji ako Tuzla postane glavni grad Bosne. Oni su za svakoga i ne kao SDA, HDZ ili SNSD, SDS.
Pa to je da se ubijes, Tuzla ruklo i smece od grada i naroda. FUJ!
Sta bi sa onom dvojicom drotova, sto patosirase onog lika iz dosade neđe gore u TK? Jel se oglasio ombdusman?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zivinice-psihicki-bolesnik-uznemiravao-vjernike-preminuo-u-policijskom-automobilu/130729124....Prijatelju jel mislis na ove levate sto su pretuki covjeka na SMRT??Umjesto , naograsjo, pise pao sa podzide :(.Da, sluzbenici su GA ubili, a mahala to odobravala.Evo i u naslovu pise isto....MUP TK je LEGLO KRIMINALA! Mic po Mic 2014-2021!
samo nek Schmidt smjenjuje