Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li išta ružnije od srbina i njegovog prezimena........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji...SMRT ZLOČINAČKOJ IZDRKOTINI HZHBUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
kako sjedi kao da je pijan
guzipacha
SDA stranka spava zimskim snom. Dok Dodik i Covic javnobrade na razbijanju drzave Bakir se sakrio Sebiji pod suknju. Samo Sefer moze izdajnicima stari u kraj kao 92ge.
aj političaru objasni čime razbijaju državu? vidim da si intelegentan ko kutija tik-tak-a. koliko ja znam državu čine dva entiteta i tri konstitutivna naroda, ako se jedan narod protivi a po svim portalima pišete da imamo više od 50% u federaciji, daj objasni mi šta tu predstavlja rušenje države i kako to mi nešto namećemo vama?? svaka čast čovjeku.
Tolike pripreme i upravo da se zavrsi stvar utom iznenada iskoci Puzigaca.
Ovo je puzanje u EU sa gaćama na štapu a ne put u EU, čime se busaju vlasti :))
Morate naglasiti čitacima da je pravilnikom doma naroda naglašeno glasanje prostom većinom, a ako dva narods preko svojim legitimnih predstavnika u predsjedništvu doma izjave da ugrožen vitalni nacionalni interes, onda je za glasanje potrebna dvotrećinska većina, čime sebi narodi priskrbljuju Ustavnu snagu ( sjetimo se sintagme konstitutivni narodi nadam da sad znate šta to znači) jer 2/3 većina znači VEČINA KOJOM SE MIJENJA USTAV a ovdje je riječ o izbornom zakonu.
A ne o izmjeni ustava i to od strane jednog čovjeka koji nema podršku većine u svom domu. Kakvom je izbornom manupulacijom Puzigaća došao za Potpredsjenika doma naroda i mogućnosti da ovo radi pitajte BAkira i Fahru koji su ga izabrali ! :))
@Aoin manjine su ti koji vladaju tobom, tvojom egzistencijom i egzistencijom tvoje djece, jednostavno jer niste sposobni. idi posadi kupus otkupim ja nije problem.
Nisam čitao dalje od prezimena...the end
Musliman handre hrvate, onda hrvati handre muslimane na državnom nivou i tako ukrug.... Pitanje tko će duže izdržati, bh hrvati su već članovi evropske unije dokument za ove druge...
Ne bi imali šta raditi, da se ne handre
Bošnjaci moraju dobro razmisliti prije nego OPET nasjednu na srpsko-britansku agendu koji ih stavlja u politčki sukob sa Zagrebom i HDZ BIH. Već dvije godine traje snažna propaganda da se dva bivša saveznika, odvoje i zavade kako bi se lakše proveli planovi britanaca da se Srbima nadoknadi gubitak Kosova. Pogledajte samo kartu BIH , takve unutarnje granice mogu biti samo privremene i prije ili kasnije jači će se latiti oružja. Bošnjaci NEMAJU više niti jednog saveznika !
Kako nemaju?Slatkoriječivi Erdo nedavno bio u Sarajevu
Samo dvije mogućnosti postoje. Da Srbi "poravnaju" granicu RS duž rijeke Bosne ili da se RS potpuno demontira i uništi kao entitet i moguća nova država. Ovo stanje će se održavati dok su plaće u institucijama BIH preko 5000 km i Srbi su tu našli svoj interes. kad toga više ne bude a doći će trenutak oni će krenuti u osamostaljenje i pripajanje Srbiji. ponavljam da Bošnjacu gube i snagu i saveznika u namještenoj igri protiv Hrvata (svi odjeli BIA-e i VOA se brinu o tome).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosnjaci sanjaju nekog novog Sejdu Bajramovica, nazalost sve ih je manje
Uzeo je dobru cifru. I cao vidimo se.
prava srbenda pijana
Bakir je morao znati da se sa Covicem samo preko nisana moze pregovarati.
Kako će to znati kada je rat proveo u trezoru. :-D
@drugPero dobaar :D bakir ti je inace asker pera i lijepe rijeci :D mamu im SDAovsku izdajice i prodavaci naroda
Tišina tamo!