Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost kod nas ima naroda koji namjerno sire ovaj virus na druge osobe
A zasto joj medicinska ustanova, gdje je radila test, odmah nije slikala pluca, krv vadila, dala joj odgovarajucu terapiju i u karanatin je poslala? Zar to ne bi trebala biti regularna procedura??? Ili stvarno moras biti "sam svoj doktor"?
I onda se cudimo brojkama. Bagra. Nista bez zatvora za svjesno ugrozavanje zivota i zdravlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
60 putnika... je li to u skladu sa epidemioloskim mjerama???
Pa zbog cega imaju negativan test?
I onda se neko zgrožavao i psovao Slovencima što su nam nedavno uveli mjere.. Pa nije ni čudo s obzirom kakva smo bagra odvratna, znaju ljudi s kakvim muljatorima imaju posla. Većih hablečina od nas nema, a sve neka furanja da smo neko i nešto. Najgluplji narod koji konta da je najpametniji, zato smo tu i gdje jesmo. Nijedan političar nije kriv, vlast je ogledalo naroda.
I ja bih se rado pridruzio tuzbi ove krave. Ovo je jedna od onih sto naprave sranje, pa ako prodje hvali se i kaze glupi policajci, a kad je uhvate kaze ne valja nam drzava. A ona samo kravetina!
Sigurno nije polozila kurs njemackog jezika,a posla za Njemacku.
Kakav monstrum moraš biti, da svjesno bez grižnje savjesti uradiš takvu stvar, i izložiš ostale ljude u svojoj blizini opasnosti. A da ne pričam o vozačima i carinskoj policiji koji nisu "razumjeli" test čija je dijagnoza bila na latinskom jeziku, možeš misliti. Mi smo svi budale eto. Sve to treba debelo kazniti i oduzeti im pravo liječenja neka umru govna koja misle samo na sebe.
Bila posla u njemacku u posjet i sad mora nazad 😃koja glupaca
Treba joj dat zabranu ulazka i godinu zatvora
Ali fascinanto kako je uspjela proći slovensku i hrvatsku granicu, šta rade ti graničari, a znaju kakva je situacija u toku pandemije.
Na Hr i Slo granici ako kazes da si u tranzitu test ti ni ne gledaju. Putovnica i vozi dalje. Imas 12 sati da izadjes iz drzave
Zamisli koji moras biti idiot da bi ovo uradio ,svijesno siris zarazu i jebe ti se hoce li neko zavrsiti u bolnici ili pod zemljom Pa to nije Covjek to je monstrum Voljela bih da je Njemci novcano kazne i to debelo pa da placa do kraja zivota ovo
Opet Bisera?
Test od prije par mjeseci, iz Eurofarm, obrazac je cijeli dvojezični a rezultat na tri jezika, tako da svaka budala može da razumije, pogotovo vozač međunarodne relacije koji mora da zna njemački jezik, barem malo, ako vozi za njemačku.
Ovo što navode da nisu znali i ako je ta kriminalka, a jeste sigurno htjela da se vadi u suradnji sa vozačem, kao nisu razumjeli šta piše. Kompaniju treba tužiti, ovo je sve izgovaranje za tobožnje nepoznavanje jezika, ova kuja je isplanirala, a oni su joj omogućili vršenje krivičnog djela.
Ako je bilo na latinskom a ona ne razumije latinski kao ni vecina vas sto pisete komentare svakakve,ja krivim te sto su joj dali PCR test pozitivan a nisu reagirali i zenu obavjestili da je pozitivna samo u Bosni tako nesto ocito se moze dogoditi jadno
stavite joj sliku sa imenom i prezimenom...ovo je za zatvore
pa ona je citav autobus zarazila pocev od putnika, sofera pa do unutrasnjosti autobusa gdje virus moze da prezivi od nekoliko sati do nekoliko dana
Koza
majmun