Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijedit ce on 10 to nije sporno, ali ce opet za dvije-tri godine napraviti neku izmjeni "tipa"... Bosna i Hercegovina ide lijevo a zvijezde desno i dole, a slika ide u sredinu,,,pa opet za dvije godine...slika crno bijela i na trecoj strani, a ime nosioca pasosa gore a prezime dole,,,pa opet za dvije godine malo tamniji i da Republika srpska bude cerilicom,... i latinicom... i tako u nedogled..... ali vec 2467. godine kad nas prime u Evropsku Uniju..prica ce biti potpuno drugacija... :)
U Americi je skuplji bar 3 puta i pored toga svega namjerno prave greske ili iz neznanja. Vjencanim osobama traze vjencani list. Ovi ga prilozili a oni izdali suprugi na njezino djevojacko prezime, a suprugu na njegovo uz izreku kako nisu dobili potvrdne informacije iz Banja Luke. Sta da se radi? Kazu oni u Chkagu da treba traziti objasnjenje iz CIPS-e. Kada su sve sredili, oni iz ambasade kazu, e sad dodjite ponovo. Taj bracni par je platio avionsku kartu iz Kalifornije do Chikaga nekih 1200 dolara plus pasosi 250 dolara, pa sad vi vidite i procjenite kako rade nasi uposlenici u inostranstvu. Kakav javasluk u drzavi, takvi i zaposlenici.
Ja vec izvadio... gotovo je sada...
Ja imam EU putnu ispravu koja vazi 10 godina.Jest da je nekih 4 puta skuplja od ove BIH, ali je EU isprava
Masha'Allah!
Jaoo, blago nama, divna vijest...
...da ne nadžive državu...
jedino kod nas i vrijedi pasoš 5 god, dobro su se sjetili.....