Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj orden dobije svaka ruska marioneta
Novi dašak demokratije na Balkanu. Imate li obraza amerikanci.
možemo mi pričati sta god hocemo , Dodo je figura covjek pljuje po EU i SAD, ide u Rusiju i Bjelorusiju ode do Turske Vuce partnere na vlasti za nos ima budjet od 56 miliona pjeva pod satorom pobjedi na izborima ... ima plin ima struju da je ostao na politici 1996 sad bi on bio drugi doživotni predsjednik svih gradnjana BIH
De mu se sad sagni i poflautaj mu alatku. Dobro mu ga naoštri da ti lakše u prdekalo udje ronhilko
A Dodik u sebi:"kud sam ovoliki izrastao,da se neće Putin uvrijediti...".
Aaa koliki je Dodik haha
koja vjest....jeste vidjeli sranja u Rwandi i Kongu.....
Ha, haha. Vidi jablana pored kepeca. Moze ga u zubima citav dan nosati. Koja marva. Hoce da Srbe unisti da mekinje budu luksuz.
Traba mu po ulasku u BiH konfiskovati orden na granici i prodati pa poslati pare ukrajincima. Kao sto su drugi uradili sa ruskim parama.
Hahahahahaha
kakav autogol milorade,,,,ovisis o kreditime amerike i eu a uvukao si se u cmar rusima...sta mislis da ce to proci nekaznjeno od strane u eu i amerike...e moj baja eu i nato okolo a rusija daleko..vratiices onu prciju od rs u kameno doba
Da nije ukraden orden
Ljudi samo nas rat može spasit nikakva politika
Partner EU i SAD-a za razvaljivanje Bosne i Hercegovine
Ozbiljan orden ali nakon sto su ga Vučić i dodik dobili posto je sprdnja Haha
Red bi bio da si milokrade kakvu ikonu poneo
Das ist Walter
Cujem da su veliki redovi mladih ispred ambasada Rusije i Bjelorusije. Poslije Laktasenkove sulude predstave u ovim zemljama nahrlili mladi iz RS po vize za ove obecane zemlje pune blagostanja.