Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavno ga Proglasiti "Dozivotnim Prijedsednikom" , i stvar rjesena , K'o nekad " Nas Tito" .
Pravoslavna demoNkratija 😂😂😜😜😜😜😜😜😜
Putin do smrti.
Nema sumnje da će ostati. Čudo bi bilo da se desi suprotno.
Boli ga ku.ac, ima hipersonicne rakete brzine od 27 maha, sigurqn je dozivotno.
pošteno, diktatura i kraj. nema laži, nema prevare. u usa je neka demokratija kao, a postoje dvije partije sa identičnom politikom, par porodica koje se vrte u krug decenijama i par najbogatijih svjetskih porodica koje vuku konce iz pozadine sto i kusur godina.
Diktator. Ali neki narodi i jesu samo za diktature.
Ovi naši političari mu zavide...
Putko ti si car-ustvari
I treba da ostane na vlasti dok ne umre. Realno, lik je digao Rusiju iz jada i bijede, razvio ekonomiju, razvio jadnu vojsku koju su prije njega imali i ulozio prvo u nauku i kulturu, pa onda u sve ostalo. Rado bih ovih nasih 10 jadnika dao za njega ;)
Ovaj čovek ce vladati balkanom koji je vecinski pravoslavan!
Preporuka svim patriotama: ne zovite manji Bosanskohercegovacki entitet nikako drugacije do manji Bosanskohercegovacki entitet jer je ime republika ili pak srpska jednostavno podvala i laz koju nam nacionalisti prodaju kako bi mladje generacije navikli na „republiku srba“ sto je jednostavno NE POSTOJI i notorna je laz. Ne podrzavajte nacionaliste i oznacavajte manji entitet samo ENTITETOM jer on to samo i jeste
Ja ga zovem Zapadna Srbija
Jadan narod i drzava kad im predsednik postane kultna licnost. A sta ce kad umre???
Kako je ponizio erDOGana, turci stoje a gleda ih Katarina velika, a sa turcinom razogvara ispod figure pohod kroz Balkan kad su Rusi dosli do carigrada i velike sile spasile ih intervencije... od 16 ratova Rusije i Turske turci su dobili samo krimski rat i to zbog toga jer su ucestvovale Francuska i Engleska!
Lupate minuse? Pa pogledajte slike ahahahah Rusi su Bog i batina za ovaj deo sveta!
Daj, saberi se... decu krste svestenici, a ne vladike... sveta tajna krstenja se odrzava javno i svecano! To kod vas muja kad se sagnete jedni drugima mirisete noge, a odza dodje od pozadi
Vlad - the Emperor...