Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebe se njima o srbima i bosnjama, a ovi nasi se kunu u njih. Pfff
Mozda ce sada primiti Tursku u EU
Utjeram vam obojici i to do malog mozga,ako ga imate.
ne volim ni jednog ni drugog ali kad bi trebao da biram s kim otici na veceru, definitivno bi to bio Putin - ovaj Erdogan kao prvo ne zna beknuti nijedan drugi jezik osim njegovog koji je inace ruzan kao zvuk susjeda kad busi zid subotom - kao drugo, Putin voli fino pojesti i popiti dok ovaj cigan ne smije piti. kao trece, Putin ide svake godine na Sardiniju kod Silvija i valjda je naucio od njega sta valja.
konjina da nema tog ruznog Turskog jezika ti nebi mogao nijednu recenicu sklopit mnogo glupe argumente od glupog klixovca
Nepovjerovat kako srbadija voli Putina i Russiju a oni bi vas za dorucak prodali ne hebu vas ni 5 %
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo budala može rusima vjerovati.Oni će pokrenuti svjetski rat i opet stati na stranu USA ko što su ga Hitleru smjestili.
Sastala se dva najveca diktatora. Jos im fali Kim Jong Un.
Turci su inace majmuni. Imali su 500 godina ovdje da sve prevedu na Islam i izbjegnu sve ove lude probleme na balkanu. Oni su bastinili nekakvu multieticnost. Rusi, srbi i ostali pravoslavci to rjesavaju genocidom ili etnickim ciscenjem.
@Znameniti Prvo, etnicnost i vjera su dvije razlicite stvari. Drugo, ako se mi u 21. vijeku svadjamo oko toga kako ko Boga zove, nisu majmuni samo oni nego mi svi. Trece, ko podrzava i priziva genocid i etnicko ciscenje bilo koga, nije nista bolji od onog ko to radi.
Ovaj Trump ce sj.. ameriku za decenije. Amerika se potpuno povukla i sad misevi kolo vode. Trump je glup i ogranicen da bi shvatio svjetsku scenu.
@Znameniti Ne vodi kolo Amerika vec zidovi iz sjene.....koji unistavaju cjjeli svijet a glume zrtve
erdogan I putin ce nametnut mir na balkanu uskoro
Hocel bosnu spomenuti hahahhahah?
Imali koja druga tema nego taj je*eni rat. Zaustavite to i bit će te heroji
Erdogane jadni ides Putinu na konsultacije nakon debakla na izborima, kako si prevrtljiv bas pravi turcin
jao ovog diktatora turcina, jadnicak izgubio izbore. pa kako ce diktator izgubit izbore? tako je Zeljo lani izgubio titulu koja mu je bila nasteljena. ha ha ha
Nikad tebi Putin nece oprostiti sto mu likvidiraste ambasadora u centru Istanbula, koliko god se grlili i mazili