{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Puštena u rad nova internetska stranica Granične policije BiH

F
8.12.2015. u 13:13
41
5
Puštena u rad nova internetska stranica Granične policije BiH
41
Puštena u rad nova internetska stranica Granične policije BiH
Granična policija BiH od utorka ima novu internetsku stranicu www.granopol.gov.ba, koja je tehnologijski i dizajnom usklađena sa suvremenim trendovima izrade internetskih stranica, priopćeno je iz GP BiH.
Stranica je informativnog karaktera i omogućava olakšan pristup posjetiteljima koji žele saznati informacije iz nadležnosti GPBiH.

Također, omogućava jednostavno praćenje novosti G PBiH, bilo da je riječ o priopćenjima za javnost ili oglasima spomenute policijske agencije.

Stranica je izrađena u svrhu unapređenja i osuvremenjivanja komunikacije pripadnika GPBiH s građanima pa se posjetitelji stranice mogu upoznati s funkcioniranjem, ustrojstvom, nadležnostima, aktivnostima i rezultatima GPBiH.

Stranica također nudi interaktivnu mapu s graničnim prijelazima i temeljnim podacima i kontaktima organizacijskih jedinica GPBiH.

Građani mogu elektroničkim putem podnijeti žalbe na rad policijskih službenika ili proslijediti informacije i saznanja o prekograničnom kriminalu i korupciji te postaviti pitanja iz nadležnosti GPBiH. Nova struktura omogućava jednostavnu preglednost na svim uređajima, odnosno svim veličinama ekrana.

Stranicu je dizajnirao QSS – Društvo za softversku tehnologiju d.o.o., uz financijsku potporu Švicarske agencije za razvoj i suradnju. Ova agencija je do sada projektima podržavala jačanje kapaciteta GPBiH u oblasti istraga i kriminalističko-obavještajnih poslova.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: