Investicija vrijedna 600.000 KM
0
Pušten u funkciju najmoderniji predajnik u BiH
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u evropi se uvodi digitala, HD, dvbt, 3d, oled ekrani, a nashi uspjeli pokrit svoju prashumu i brda analognim signalom da mile svoju suplju moze prosipat po cijeloj mrskoj.za svaku pohvalu!
LJudi poceli sa dvije kamere i danas imaju RTRS sa najmodernijom opremom :-) a nasa FTV svu infrastrukturu naslejdila i danas posluje sa gubitkom ... Slicna je pricai sa Teleecom operaterima i sa svim ostalim ... Tak oto biva kada se polupismeni stranacki podobni kadrovi postavljaju ...
@@TV Jest u teoriji ali u praksi to ne postoji. Niko ne prenosi digitalne TV signale vazduhom za siroke mase do kucnih tv aparata. Jedva ovo sa mobitelom ide... Tako da nemoj da pametujes, kabl je standard za digitalni TV signal.
poturice nije to ništa, sad baš radimo na postavljanju repetitora za pravljenje smetnji na turskim kanalima, kao što su FTV, BHT, OBN, HAYAT TV itd... dosadili ste i bogu i narodu s tim vašim turskim serijama i propagandom protiv srba.
ej, glupe mošnje, sad ćete samo srbiju gledati i slušati. MUAAAAHHAHAHAAAHHAAA...
Vijest vrlo pompezna i pogrešna u naslovu! U suštini podignuta je metalna konstrukcija-stub na koji se mogu montiraju razno-razne antene-pa se nikako ne može govoriti o \"najsavremenijeu predajniku\". Drugo, podignut je novi stub, jer se stari srušio prije 2-3 godine pod naletom snijega i leda. 600.000 KM, zaista previše za ovu vrstu građevine! Zaista previše!
ipak oni nesto napravise a mi pravimo samo dzamije.
Da li je zbilja toliko moderan da će moći izbrisati tamnu mrlju iz Dodinog tamnog vilajeta.Analogni je zasigurno jer chetniccke pjesme nemogu u digitalu, prostakluk neide kroz modernu tehnologiju.E pa gospon Davidović opleti onu chetniccku da te čuju i oni iz Varcar Vakufa. PS. Vi iz Sa x MOGLI STE PRONAČI nešto zanimljivije za objavu. Iskeharim im se na taj predajnik
http://www.youtube.com/watch?v=Z_tG9YRvaPs&feature=related
Ne dipr ako nemas pojma, ne prenosi se digitalni signal samo kablovskim putem (DVB-C), moze i satelitskim (DVB-S) ili zemaljskim (DVB-T)
ovakav predajnik ne kosta vise od 250 000
Sada ce poruke i razna obecanja Dodika i njegovih slavuja da stizu brze i dalje do izgladnjelih penzionera i drugih narodnih masa, ponosnih sto zive u genocidnoj tvorevini.
Ovaj specijalni predajnik pušta samo gusle
Samo mi nije jasno sta ce odasiljati ti predajnici kad im je program jadan, inace svih javnih emitera ...
Zar se ovo treba komentirati, bolje da su dali lovu u dobrotvorne svrhe.
Dabogda vam ne trebalo.
Jel ovo za propagandu? :)