Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesposobni ste.
@NormalMan Sposobni su itekako, zato ovo i rade. Sposobni su da zataškaju zločin, kriminal i sve što nevalja.
gori su od sportskog ribolova, uhvati - pusti... pa dokle više majkumu🤔
@jaba kao neko ko radi u toj oblasti tvrdim da je u ovom i slicnim primjerima ogromna odgovornost istrazitelja inspektora koji ne rade dobro svoj posao, koji sjede u kancelarijama po cijeli dan umjesto da idu na teren istrazivati zlocin poput ovoga. Nesposobni su i nezainteresovani.
Pa majku vam jel trebaju ovakvi ljud slobodno da hodaju među nama???
Mapet sou
Nikakve veze nema on sa ubistvom policajaca
Takva drzava sta ces,kriminalci pustaju kriminalce
Sad ce on opet u kradju
Hoce da ga natjeraju da uzme na sebe nesto wto nije negovo
Da nije i nagradu dobio dok sav sretan ode kuci..
Jos ce ih tuziti i reci da je mogao za to vrijeme zatraditi dosta novca; uzeti im 10-20 miljai eto ga.
Nije u interesu "države" da bude pravična, ali neće ni to do vijeka...
ovo nase sudstvo i tuzilastvo zajedno sa policijom je opasna organizacija koja prijeti da urusi drzavu sva tri segmenta trebaju hitno dubinsku analizu i rekonstrukciju dok nije kasno
ne treba nama ni policija, nego cemo ko kauboji hodati gradom, pa ko prvi potegne. Pa koja je ovo smijurija od drzave. Naravno, nece nam pasti na pamet da protestujemo... Zasto? Nema veze sa nama.
ime mu je Srecko posto vazda ga puste...
I koliko ce te mu dati odštete sada...? Jadni ste!!! Ljudi nam ubijaju djecu i narod po gradovima a oni puštaju na slobodu , sude po 5 godina dokazano krivim ljudima i opet nema presude? Jadnici bahati politizirali su zadnji dio pravde!
Mak Dizdar je mala maca, po broju djela