Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U manjim gradovima ja gledam narod spancira ko lud, to nesto po prodavnicama , to hoda setucka se... Eee jesmo jadni da ne mozemo jadniji bit!!!
@DrevniSamuraj Kakvi manji gradovi u Sarajevu ljudi na sve strane, i to mahom penzioneri.
Svaka čast Tuzla! Ovakve izazove pamet savladava
Svaka cast za Tuzlu !!!
Ja k još niti jednog nisam vidio ni čuo od nekog da poznaje nekog da je zaražen niti sam na televiziji bilo gdje čuo i vidjeo da je neko izjavio da je zaražen i da je ozdravio a da nije poznata ličnost
Bitno je da banke rade punom parom!
U Centru jeste ovako. Prodjite Slatinom, sve se odvija vise manje kao i do sada. Pijaca pored Binga radi normalno. Penzioneri na klupama sjede.
Na Sjenjaku ista stvar, sve isto kao i do sada.
Odlican dan da seljadija jugobalijska koja inace nema slobodan dan, obAđe famAliju i raspali rostilj.
@PusiGaAdmine, sto si neurozan, Juma je u petak.
auuu cuj nargilane zatvorene
kratko i jasno,,,trenutno svi u planine sela itd,,,raspali rostilje udri po rakijesini vinu,,i vockicama ,,rjesen problem
Treba zapalit ovu kinesku radnju kao osvetu 😂😂
@d3mon to bi vecina veliki zemalja volila da se desi,,nisu krivi kinezi vjeruj
Da svemirci su za ovo krivi
Slika broj 15. Idem u Dubai