Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova kao i svi Hrvati su prodane duse koje se kunu u Zapad, a ni svoj narod ne mogu da zadrze u svojoj drzavi
Moje je mišljenje da ovakvo Kosovo ne treba Srbiji. Imati milion nezadovoljnih ratobornih i naoružanih građana koji te istinski mrze iz opravdanih razloga nije dobro nimalo. Da imaju para kao i moglo bi se riješiti kao Čečenija. Od Prištine da naprave Boston al tanki sa parama
znate kad ce te smijeniti Dodika? kad ukinete Briks . A da mi znati koja je ta sila koja ce ga ukinuti BRIKS koja broji sigurno preko 4 milijarde ljudi. Nego sta samo znate jeste davati glupacima laznu nadu.