Vijeće za vanjsku politiku EU-a
0
Puna podrška evropskoj perspektivi BiH
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipo je onaj retard grand, sa Pincom. Odhebali su ga sa svih portala i zabranili mu da komentarise. Zivi na socijali u holandiji, a neku pricu prosipao kako ce sa f-16 doci da spasava bosnje!!! Inace je iz Konjica, i zveknula ga neka granata, malo ostao blesav, sad, da li je od granate, ili od rodjenja...vrag bi ga znao...bio u ratu pa se docepao holandije kasnije. Mozda ga traze i sa suda, ako bi istrazivali zlocine u Konjicu.Nekima se i hvalio.
e svaka ti cast da si ovo g.o.v.n.o zvano pipo naucio gde mu je mjesto-covjek je ili retardiran ili glup,stalno jedno te isto-a kada mu pokazes cinjenice on nista kao konj samo pobjegne
Pipo4EVER sto se ti ne bi kandidovao za predsjednika BiH. Ti si tipican predstavnik BiH koju zele oni kao sto su kao ti: -GLUP, -POLUPISMEN, -ZADOJEN MRZNJOM, -TVRDOGLAV KAO MAGARAC, -NE ODUSTAJES OD GLUPOSTI DOK TE MOTIKA NE KLEPI PO GLAVUSI -RUZAN KAO ALIJA IZETBEGOVIC -PRIJE PODNE MISLIS JEDNO, POPODNE DRUGO, NAVECE SPAVAS PA TI SI TIPICAN BOSANCESROS, KANDIDUJ SE. BIT CE TI VECA PLACA NEGO STO TE PLACAJU OVI IZ sarajevo-x... A mozes i dalje da jedes g o v n a na ovom sajtu pod nick-ovima Pipo4EVER i AKADEMIK.. Ma da ebi nije prezime mozda Beslija??????
Hvala EU-i na podrsci,ali nasoj zemlji BiH-i je genocid tvorevina terora i diktatura! Genocidni spiric radu sve moguce na unistenju drzave BiH-e ko i ostali politicari te sramne genocid tvorevine! Lopovluk na svakom novou po cijeloj drzavi BiH-i,srbski ratni zlocinci se i dalje slobodno setaju po genocid tvorevini,nacisticka srbadija iz srbije i dalje SANU ideologijom o velikoj srbiji drzi konce o sudbini nase zemlje i njenih gradjana! Ustav i jedan Predsjjednik,Parlament,Policija,Ministarstva,Budzet(jer nitko ne spominje DVA budzeta) i hocemo funkcionalnu,demokratsku,modernu drzavu BiH-u svih njenih gradjana! BiH4EVER!
Džaba se oglašavate. Polovina BiH ne želi podršku za BIH. Gledajte svoja posla.