Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko o cemu puljic o moralu i postenju ... a crkva je svedena na ekspoziture hdz ... isto je i kod bosnjaka i srba ..politika i tajkuni sve drze
šo bi reko Franjo "Alijin biskup"
naravno da je bh drustvo zadnji sljam kad ga vode muslimanske, katolicke i pravoslavne pederi. Vi vjerski lideri ste ponajveci problem u Bosni, vama najvise odgovara kad je narod siromasan i posvadjan..budimo iskreni, samo najsiromasniji i istovremeno najneobrazovaniji jos vjeruju u tamo neke pedofilske profete i osobe koji su navodno hodali po vodi....bez njih ni vas ni vase novce nebi bilo. nadam se da ce se narod kad tad probudit.
Prvi ti budi pošten i č ovjek, a ne pričaš mediš na misama, a ovamo ašikuješ sa fašistima...
Eh moj Vinko, zasto ti i tvoji fratri otvoreno podrzavate HDZ i lopova Covica? Zasto podrsku ne dadnete nekom postenom politicaru iz reda bosanskih katolika? Ne moze se pricati o postenju, a biti sprinateljen sa kriminslcima! S kim si - takav si !
Možda de se vi odreknete malo silnog bogatstva kojeg grabite godinama i ne mislite stati. Vi ste primjer za sebičnost!
pilot o avionima, vozač o kamionima, a kurva o poštenju.
ovaj pop je najveći nacionalista, rasista i punopravni član udruzenog zlocinackog poduhvata HDZ. opasan za Bosnu i Bošnjake. crko da Bog da..
Ovaj cikica je bas dosadan
drz te se svi svoje vjere.........pustite politiku i bice sve OK