Biskupska konferencija u BiH
0
Puljić pozvao Hrvate da izađu na izbore
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar ovaj IV. Zaboravlja da je on poturica.....
Osnovno ljudsko pravo je da se svatko nacionalno izjašnjava kako hoće. Problem je što Puljić na neki način forsira hrvatske stranke kao da jedino one mogu štititi interes naroda, a to opet znači i da u naredne četiri godne imamo uglavnom istu vlast. Prema tome i vjerski dužnosnici doprinose očajnom stanju u našoj državi. Na narednim izborima nam trebaju ozbiljne promjene.
E moj Puljiću, da malo pročitaš historijska djela koja čuvaju Franjevci shvatio bi da su ti tvoji Hrvati ustvari Bošnjaci, tj. bili su Bošnjaci dok se neko iz susjedstva nije sjetio da vas pretvori u Hrvate. Sve ti piše, samo pročitaj.
Komarica je izjavio da se broj katolika u BiH tokom i nakon rata prepolovio, na sada oko 460.000. To ima svoje ime. Zove se genocid.
Tako je @Proš\'o vlak. A Puljic neka p(r)oziva one koje je pomagao tokom rata, pa neka mu oni odrze biskupiju na zivotu.
Rodna Bosno daleko odosmo,mislim da je već kasno da se neke pogreške isprave.
a dokle više i glasati sa ovim garniturama koje nikad nisu lustrirane?! prema tome vlast odgovara jedino beogradu a ne svojim \"narodima\" rješenje je u zabrani ovih stranaka što kao predstavljaju narode dok pune vlastite džepove