Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kucnu je cas braco za stvaranje slobodnog H.rvatskog entiteta sa jedinstvenim Mostarom kao glavnim gradom.S.mrad sa lijeve strane ce godinama izlapiti.Stop tereristickom rezimu u Sarajevu,stop preglasavanju.Ogradimo se od ovog tora u koji su nas stavili nasom istorijskom greskom kada smo sa njima glasali na referendumu,a oni nas mucki napali s ledja u nasoj Herceg Bosni,kao sto su mucki napali svoju bracu u Cazinskoj krajininkoja su drugacije mislila.Zivjela Herceg Bosna,zivjela RS,zivjela autonomna oblast Fikreta Abdica,zivio mali ostatak F BiH
KADA STESHES STOMACINU I KADA PRESTANETE MILOVATI MALE DJECAKE PO MEDJUNOZJU MOZDA TI NEKO OSIM OVACA I POVJERUJE PULJICU.... RELIGIJA JE CISTO DEMONSTVO, ZLO KOJE VIJEKOVIMA PRINOSI LJUDSKE ZRTVE NA OLTARE DEMONA... SMRT RELIGIJAMA-SLOBODA COVJEKU !
jesu li se bosanski franjevci zabavljali kao prava katolička pastva sa škutorčićima iz Hercegovine ??