Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli ovo onaj sto je uporedio Komsica a Hitlerom?
Ne druzim se sa bosnjama vratio sam se svojoj vjeri krscanskoj! Bosnje ne peru ruke kad obrisu dupe copaju pitu govnastim rukama, peksini! 👌
hahaha
Boga mi , milorad i dragan su jako prisni ! KardinalE , ne pravi se lud !
HDZ-ovac
Ti da si iole pametan bio bi musliman,ovako ces zavrsit na špagu
ZNA SE, Kardinal Puljić
SVIM CESTITIM KATOLICKIM VJERNICIMA ZELIM SRETNE I VESELE BLAGDANSKE DANE. s'poštovanjem
Imaju Facebook!
Rece covjek koji je pokazao svoju sebicnost i nepostuje druge Hrvate koji su izabrali Komsica umjesto Covica. Ako nisi za HDZ onda nisi Hrvat, kardinale pa zar to nije sebicnost i oholost?
Bošnjaci žele poslati poruku da su miroljubivi, pa u tom nagonu za dokazivanjem svoje dobrote i miroljubivosti, razbacuju se čestitkama nemuslimanskih praznika, bili smo svjedoci da su prije čak išli i na neke ponoćke i zadušnice, ali su prestali nakon slilnih osuda sa naše bošnjačke islamske strane!
Nemas ti Hrvatsko porijeklo, a agent si mrznje ako govoris da imas.
Čudi me da nikad nije spomenuo, a kamoli osudio UZP.
Znat cemo da ne lazes kad odbijes Hrvatstvo i posanes normalan Bosanac neke vjere kao i svi dobri i normalni ljudi.
Ovaj je spominjao hitlera.