Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretan nadolazeći božić svima koji ga obilježavaju prema gregorijanskom kalendaru. I svako dobro svima, neka nam ovaj blagdan mir podari.
Неће нам празник мир подарити, него 6 мигова и тристо тенкова.
@MiloradMojic mir kući ovoj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretan Božić svim čestitim ljudima, koji proslavljaju ovaj blagdan.
..odjebi ogranikus totalitaris.
Moze li se ovdje bez ogovaranja ?Neka svako vjeruje sta zeli, to je njegovo pravo.Mir i ljubav je nesto sto se nosi u srcu, kojeg ne moze nitko zamjeniti,osim onoga, tko mu je podario zivot.
evo onaj sto jos nije odlucio jel politicar ili kardinal
Zdravo VELIKI USTAŠTRUMFE!
Amin. Sve najbolje.
Slaviti božić , znači priznavati Isusa kao sina božijeg , ili kao boga... U kur'anu nas Allah upozorava da je ogavan grijeh da Allah ima dijete il da je otac nekome. Časna Merjema ( djevica Marija) nije nikakva Bogorodica, gluho bilo... Allah je dao da ona začme dijete bez oca, kao što je prvi čovjek Adem ( Adam) stvoren bez roditelja Isus je samo bio Allahov poslanik ko i Muhamed a.s. Njihova misija je bila da pozivaju u vjeru jednog Boga , Allaha
čestit božić dragom alahu i sve najbolje u nastupajućoj godini.
@Radoja Eto ti vjere nastala 600 godina poslije krscansta i jos serete u sta ko drugi vjeruje i sta je ispravno. Niti je tvoja niti njegiva vjera ispravna. Sve je manipulacija, ispiranje pratnih glava kao tvojih i kontrola. Ali haj bitno je doci i srat o religiji tudjoj. Pravi si vjernik nema sta. Allah te nagradio sve ispravno radis ebo te on.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Puljić je postao extremista. Drzi se biblije i vjere, nemjesaj se u politiku stoko
Gospodin Puljic bi se radije bavio politikom nego vjerom, crkvom i Bozicem!
haram mi je cestitat nevjernicki praznik tako da cu se ustrucavat ali svakako sve najbolje
@Ibro Vehabijo de ti nama reci kako treba da zivimo molim te!
@lSTINOMprotivLAZI Tako je brate moj, nikada iz kurtoazije necu isrpljati svoju vjeru, kao sto to vecina Bosnjaka ulizica cini, sve bi oni prodali da se dodvore zapadu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
blagdan, blagdan.....neradni dan..................razlog da se slavi..........
@ISILsarajevo glup si ti...........sa dna kace
@mirrorce bitno je da je slavlje iskreno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar nije bozic coca cola, santa claus, pandora i slicna sranja kupovat ludilo shoping, black friday i jesti nezdravo. Isto koliko na nasim krajevima religija nema nikave veze sa bogom tako isto ubzadnje vrijeme bozic nema nikakve veze sa religijom ali kapitalizmom i marketingom. Sretan bozic svima
Немој га мени честитат. Мог су Бога Јевреји убили, а ови заједно са њима славе.
@MiloradMojic Ne razumijem ti ja te hijeroglife. Sretan i tebi vaskrs ako sam zaboravio i vasu religiju.
Свјетло је централни фокус Хануке. Случајност?!
Sretan Božić svim Bosanskim katolicima!
Фино од тебе.
@lSTINOMprotivLAZI Ti si sramota zaIslam i Muslimane!