Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NOT MY PRESIDENT
@Jebachizdijaspore014 Nepismena talibanska sirotinjo, pa vi ostavljate iznutrice po cestama i izvorištima a sebe stavljate u isti kontekst s Norveškom itd. hahahaha
Seljacino
Obojica su neodgovorni budžetski uhljebi i jebivjetri koji ne nude nikakva rješenja za bolji život građana.
NOT MY PRESIDENT
@master_forever Dva puta je zajebo, a vidjećeš opet će
Ovakvo JAVNO miješanje u INTERNE stvari jedne države nije niko nikada radio. Plenković ne samo da je pretjerao već je nanio veliku štetu Hrvatskoj a ujedno pokazao i dokazao da Hrvatska i poslije presude za agresiju i presude njenim generalima za UZP i dalje nastavlja politiku secesionizma i agresije na jednu državu. Ovakvo ponašanje jednog Premijera bi Brisel trebao sankcionisati.
Sejdo je sam rekao prije izbora da mu treba para da bi vracao kredite!Hebe se njega!O podrsci USA je deplasirano pricvati-pa usa su donirale hrvatskoj preko 100 mil vojne opreme!F-16 avioni se nabavljaju od Izraela uz transfer vrhunskog znanja iz nekoliko oblasti iz izraela u hrv , izmedu ostaslog za remont aviona ce se osposobiti zavod u Zadru!Vise puta je hrv dobila priznanje za doprinos NATO savezu!2020 ulazi u shengen i predsjedava EU a 2022 uvodi euro"!
Samo kinezi ulazu 13 mlrd e , uz donaciju 1,2 mlrd e , u nac stadion (Suker je vec u kini) prvi u svijetu jer ce 100 posto biti na solarnu energiju, zeljeznice od Zadra, zad luka i aerodrom, a postaje svjetski centar za sol energiju, pod kontrolom UNa!I Sejdo ce nekoga "upozoravat" i provocirat jalijaskim forama iz srednje saobracajne ili kupljenom diplomom (od Marina Ivanisevica)!E pameti, s im se vi kacite!
Komšić hospitaliziran zbog ekstremnog bola u pe*isu izazvanog nepriznavanjem njega kao predsjednika
Hrvatima svaka čast. U borbu protiv HDZ ( UZP ) do potpunog uništenja.
Talibani zar ste zaista mislili da će Hrvatska sjediti skrštenih ruku na ovaj vaš inženjering...
@Roentgen79 Katolibani, zar stvarno mislite da ćete popunjavati “kiflu” sa BiH teritorijom?
Hrvatska je otvorila ruke-karte "93, šta je to sada drugačije. Što se inžinjeringa tiče hrvati su pravi majstori ko fol se brinu za interese autohtonh katolika u Bih-sada hrvata, a u pozadini milioni iz Buškog jezera, džaba voda iz BiH za dobar dio dalmacije, odlaganje otpada iz RH u BiH itd. Zvanična Hrvatska "štiti" hrvate u Bih iz čisto pragmatičnh razloga, kad ćete shvatiti.
Sada trenutno u predsjedništvu imamo jednog Mesića,asprečavanje ulaska Čovića imali bi dva Mesića.Scenario razbijanja BIH je isti kao u slučaju Jugoslavija,samo što su srbi i bošnjaci zamijenili uloge.Stop podjelama.Samo ujedinjena ljevica.
http://www.autograf.hr/lazne-i-apsurdne-teze-mirjane-kasapovic-i-tjednika-globus/
Što je najgore Muslimani nisu ni svjesni da bi u slučaju kreiranja izborne jedinice koju bi činile zupanije sa hrvatskom vecinom najveci gubitnik bio HDZ jer bi se vjerojatno pojavile nove stranke koje bi nudile nove perspektive za Hrvate. Znači sto se vise budete borili za unitarnu BiH to ce nacionalni interes Hrvata biti koncetriraniji u obliku HDZ-a.
ti ocigledno ne znas kako funkcionise mafija sto kradeze objektivno jeste
Dok ne dostignu kritičnu masu i eksplodiraju!
Gospodine Puhovski ja cu prije reci da ZG vrh HDZ - a ima hronicnu fobicnu bolest prema sopstvenoj naciji koji su drugacije intelektualno i politicki orijentisani te ih tako proglasavati hrvatima manje vrijednosti i neznam cim jos.Ko jos u 21 - om vijeku ima uzeti sebi za pravo da sebe samovelica a drugomisljenike omalovazava i proglasava ih razno raznim zlonamjernicima podanicima i tome slicno.
Što je najgore Muslimani nisu ni svjesni da bi u slučaju kreiranja izborne jedinice koju bi činile zupanije sa hrvatskom vecinom najveci gubitnik bio HDZ jer bi se vjerojatno pojavile nove stranke koje bi nudile nove perspektive za Hrvate. Znači sto se vise budete borili za unitarnu BiH to ce nacionalni interes Hrvata biti koncetriraniji u obliku HDZ-a.
Puhnes mi u pakas!:)))
A puhovski je poznat kao jedan “jak” analiticar
Bravo Puhovski!
NOT MY PRESIDENT 133 | 24 ---------------------------------- Nesto vam Simici ti lajkovi rastu bas brzo? Da se slucajno ne igrate s njima? Znaci i Zelja Solden otpuhao. Prvo se bilo drolja Lagumdzije, ono dok se radilo, nije bilo love, dobar je bio i taj balija Lagumdzija. Pokrenuo stvari, propagirao stvari, Klix je tad bio 60 minuta na webu. J ebo Bakira Hadziomerovica i Avdu Avdica kako su Chmoljo i ekipa virtualno genocidisali (banirali, cenzurirali) balije na forumu.
Odjednom se promijeni ploca, odjeba se Zlaja Balija, dirigivano pljuvanje i to, a Zelja postade novi Tito. Onda barabini kerovi zakucase na vrata propagandne alatke zvane Klix. Od tad pocinju se uzgajati genocidni UZP standardi izvjestavanja. Malo Djoge Riste SRNA, pa malo Sagoljeve FENA, citira se baraba i Cirilo i to toliko da mozemo komotno u vijestima imati rubriku "iz sata u sat mudre misli laktaske barabe" i "'zamotaj 200 grama Cirilovog UZP apartheida".
I onda danas .... NOT MY PRESIDENT 133 | 24
PLENKOVIC LAJE NA KOMSICA SAD JER JE OVAJ POKRENUO PITANJE TERITORIJE NA KOJOJ SE GRADI PELJESKI, NIJE PLENKOVICU STALO DO UZP STOKE SITNOG ZUBA U HERCEGOVINI, NEGO PRPA, 2:1 U PREDSJEDNISTVU. STO KAZU, NE LAJE PAS ZBOG SELA ...