Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
14 februar - dan kada su Titini crveni č.e.t.n.i.c.i. konačno upali u Mostar te odmah pristupili masovnom klanju njima nepodobnih Bošnjaka i Hrvata, posebice imama i svećenika, te primjenjivanju srpske kulture miniranja i rušenja bogomolja i prekopavanja grobalja, uglavnom muslimanskih. Za njega su to naravno odradili Mostarci sa muslimanskim imenima, kao i u Sarajevu, očevi današnjih kadrovika SDP-a. Jedino što su Titini crveni č.e.t.n.i.c.i. oslobodili je to da su Bošnjake oslobodili od pameti, obraza i ponosa. Adolf Visarionović Tito
@Pitac svaka cast na komentaru Nevjerovatno sta sve prolazi i najbolji dokaz da su Bosanskohercegovacki muslimani ( ne svi naravno ) NACISTI a svi znamo da se svim silama treba boriti protiv NACIZMA. Ko je instalirao ove skotove ?? da tacan odgovor Bosnjaci i Zlatko Lagumdzija .
Pudarić nema veze sa Srbima, oboje djece mu imaju islamska imena. Obični islamofašist ko i šef mu Zlajoglu.
Čovjek čija je Stranka za rodbinu, kumove i prijatelje u koaliciji sa strankom čiji čelnici u uredima drže biste fašiste Ante Pavelića polaže vijence poginulim borcima NOB-a. Svašta! Ne znam kako ga nije stid, samo to se pitam.
@ole Jašta, zato su i srušili zajedno stari most...DAJ NE RISE!!!
NDH = Nezavisna Hrvatska i Muslimansko Hrvatska federacija . Prva priznanja od Vatikana i NJemačke . Borili se Protiv Jugoslavije ,koa i 1941 . 1992 Mostar tj. Jugoslaviju u njemu napala Hrvatska vojska sa Hanđar divizijom koa ispomoći .
Sve čestitke gradu Mostaru za rođendan kao i veliko Hvala gos Pudariču na obilasku palih boraca NORa .Udruženje SABNORa GORNJI VAKUF-USKOPLJE .
ARSCHLOCH!
ovaj puadarićsamogroblja obilazi imrtve,što ne obilazi žive ljude,ima srba koji su muhtać svemu,pa u mjesto onih vjenaca nek kupi ljudima brašna i ostalih potrpština,pusti mrve pomozi žive.
joj ovog cetalja sto mi ide na zivce