Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da sada Helez ima povišen pritisak od Ustavnog suda. Dvogodišnji rad na revizijama bio uzalud a bogami se i potrošilo na komisije, a došli i novi da traže svoje penzije i to još i prijete i hoće spisak kako će ko glasati. Danas nije lako biti političar i zaraditi godišnju plaću od osamdeset tisuća maraka. Treba tu dosta truda.A obično bude trud uzalud ali pare ostaju.
Ma samo mu Heleza pošaljite izletit će Budimir ko sepet i eto Suda i eto države...
Ja mislim da Budimira treba samo pitati kako je Mirso Švicarac.?!?
Pudarića za 6. aprilsku nagradu!!!!!!!!!!!!!
E pa što si odlagao do sada kada ti je već odavno od strane predsjednika Federacije BiH još 2011 godine bila predloženo imenovanje ali ti nisi davao saglasnost a sada bi da se ubrza. Nije dobro g- dine Pudariću imati duple standarde.
Žuri se Lagumdžiji prodati BH Telecom i Elektroprivredu. Doduše, samo pet posto, tako kažu, ali pet po pet...
Ma da su svi kao Pudaric bilo bi sve drugacije... Ali ovako moramo se prilagoditi lopovima...
Dosta je više odugovlačenja, treba se stati u kraj, čemu ovolika provjera ljudi, dajte. A Ustavni sud ispašta i s njim zajedno cijela država !!
Ma Budimire sikter !!!!!!!!!!!!
nisu svi kao pudaric da razmisljaju u interesu gradjana, budimir je pokazao svoje i treba definitivno da napusti politiku
Dosta je vise opstrukcija, nema ovo vise smisla. pojedini politicari gledaju samo svoj interess
NAVIKAO BUDIMIR DA BLOKIRA I NASTAVLJA SA SVOJIM DOSADASNJIM RADOM