Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko realno doživljava medije? Mediji su kreirani od strane frustiranih, beskičmenjaka koji nemaju drugi posao, nego da prenose polu istine. Tu ima morala kao kod qurve. Samo neko ko je abdicirao od razuma može vjerovati, u isto vrijeme dvije kontradiktorne vjesti. I šta namećeš kakav ćemo mi zaključak donjeti, skandal ili ne, samo mi možemo odlučit o tome, tvoje je da preneseš vjest, kao što telegraf se prenosi. Kreteni
Bosna Bosna, to je jedna dobra zemlja. Kad plače klobučaju kiseljaci. Sagni se i pij, niko se ne ljuti. U Bosni ima jedna tišina. U tišini jedna njiva. U toj njivi obeharalo stablo. Zimi Bosna po svu noć srebrom zvoni. Bosna ima Bosanca. Kad Bosanac liježe na počinak on polako glavu spusta na zemlju Da zemlju ne povrijedi. Bosna ima majku. Majka se popne na brdo iznad pruge pa mahne mašinovođi. Majka mahne mašinovođi, a lokomotiva vrisne. Bosna ima kuću. U kući živi starica Njen smjeh je ajet o dženetu. Skloni obuću kad prelaziš Koranu Glinu,Savu i Drinu. Operi noge u rijekama Bosna je ćilimom zastrta.
Ne znam ni ko je ovaj Pudaric i sta on hoce.Izgleda da je njemu do promocije i da izadje iz anonimnost..Pa me ne cudi sto cas nece, a pa hoce. Pa to sve govori da je nikakva i nevazna osoba.
A ti Radovanov jeli???? E pa aferim ti bilo.
ovaj nije sr.bin .. ovo je alijih sr.bin
svetozare ja naostrio britvu pa reko da dodjem ija na kovace kad si vec tu
Iz manjeg entiteta zvanog RS, preko njihovih potkupljenih medija, dolaze lazi, obmane, nastojanja da laz pretvore u istinu, da mijenjaju historiju, dolaze baljezgarije i podvale, siri se mrznja i nerpeljivost,u nosi se razdor medju narod...... Sve je to vec vidjeno. Sve je to tako radjeno i pod Karadzicevom politikom. Bosna postoji hiljadu godina i postojat ce jos hiljadu, svidjalo se to kome ili ne. Kakva je takva je nasa je. Bosna je vlasnistvo svih onih koji je vole. Kome se to svidja bujrum, kome se ne svidje , nek ide iz Bosne. Samo ludak moze biti protiv svoje domovine u kojoj je rodjen, skolovao se, radi, od koje zivi.....
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Bosnjaci promjene mijsljenje po Alijinom starom receptu - prije podne mislim jedno, poslije podne drugo, a navecer nesto sasvim trece. Mere bit a mere i ne bit. Sve dok se ne odstupa od drzave za Bosnjake u redu je. Ko ne vjeruje neka uporedi komentare na vijestima ovdje sa komentarima na linku http://www.sarajevo-x.com/vijesti/bih/svetozar-pudaric-odbio-poloziti-cvijece-na-kovacima/120301029/komentari#komentari
ma ajd ..ja sam \'\'bošnjak\'\' pa me ne cudi ni najmanje... ne bi ni ja aliji polozio nista... kad ne jedem zlatnom kasikom
Ne mogu vjerovati kakve stavove imate vi velikobosnjaci i islamoklerofasisti...pa naravno da nece poloziti cvijece na groblje gdje su sahranjeni Alija i kojekakvi ubojice i kriminalci tipa Caco...Alija i njegove spodobe su izvrsili agresiju na dijelove BiH gdje zive Srbi i Hrvati s ciljem stvaranja kojekakve zelene dzamahirije na tlu Europe ali srecom to je osujeceno od strane zapadnih sila!
vjecna vatra je ok zasto bi to bio problem? ako je vec \"sehidsko\" groblje znaci da je rijec samo o muslimanima jel pravimo islamsku drzavu ili gradjansku?
Stavio je cvijeće na Kovače da ne završi na njima.
Jeli i Caci stavio cvijece na mezar?
\"HA J.EBU BOŠNJACI HAHAAAAA JESTE SAD VIDILI SRPSKI I HRVATSKI FAŠISTI SNAGU BOŠNJAKAAAAAA..ZAEBAN SMO MI NAROD NEZAJEBAITE SE SA NAMA HAHAAAA \" Suljagic dobio metak postom, a Pudaric nije htio metak uzivo, pa se pojavio na Kovacima. Nista cudno. Lijepi strah.
svetozare sokole eto si se opet u kokos pretvorio
Svaka cast Svetozaru, ne samo na ovo vec i na sinosnju debatu, PA ZAR NEMA 10 Svetozara da razmisljaju zdravim umom u genocidnoj tvorevini, jos jednom svaka cast Svetozaru !!!