Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sto bi konsultovao Pudarica kad ima masno placene savjetnike
Sta ima strucnjaci za pravo BIH, da malo vise citate umjesto sto gluposti pisete procitali bi da u zakonu pise da predsjednik federacije nama potrebe se konsultuje s bilo kim u vezi pomilovanja i da malo ukljucite logiku Budimir je bio jedini covjek koji se smetao SDP-u da se domognu parlamentarne vecine.
I koji je usput pomilovao 205 osuđenih dilera droge, silovatelja i 36 ubica. Živko ne treba da bude ni Predsjenik kućnog savjeta veće solitera, a kamoli Federacije.
Budimir je prevarant, nisu ga trebali pustiti na slobodu. Nadam se da ce opet zavrsiti u zatvoru zbog onih silnih pomilovanja.
Baš bi ti Pudariću njega konsultovao da si bio Predsjednik
Ma budimir je sa svojim saradnicima ovo sve radio na svoju ruku, vjerujem da pudaric niakkve veze nije imao sa ovim.
Ma budimir ce opet u zatvor, ne moze on ostati na slobodi nakon svega sto je uradio...
PUDARĆU, POGLEDAJ PROPISE, NEMA OBAVEZU DA TE KONSULTUJE, NEMOJ BITI ZLAJIN POSLUŠNIK, NEŠTA I SAM PROČITAJ.
E,taman je GENERAL, trebao PETOKOLONAŠA nešto pitati!
General 11 virtualnih kasarni u Posušju, čiji su virtuelni vojnici dobijali stvarne penzije.
Purdaricu trazices i ti pomilovanje abd.A znaj da ce ti biti poslan Kacavenda da te pomiluje kao i one momke.Bices GEY ma ne gey ti ces biti obicna pedercina.
Meni nikada neće biti jasno kako ovaj Budmir i dalje obavlja funkciju Predsjednika FBIH, zar to nije sramotno u krajnem slučaju...
NAjveca greska je napravljena kad je on pusten iz pritvora poslije svega sto je uradio
Šta sada Budmir hoće, muko moja pređi na drugoga
Pa znao je da ako kaze Pudaricu ili ako on sazna da radi ovakvo nesto da ce zavrsiti u zatvoru, zalosno je to sto je pusten na slobodu a ovakva je krivicna djela radio jos izvrsava i obnasa jednu ovakvu funkciju..
Pa naravno, gdje da govori o takvim radjama.. Znao je on odlicno da radi krivicno djelo i da to niti jedan moralan covjek nece tolerisati.
Logicno da nije jer je ipak to povjerljivo i znao da je da pudaric niti bilo ko drugi nece podrzati namjere predsjednika