Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod djikana svaka kuca naoruzana, a mi ni legalno ne mozemo izganjati jedan pistoljcic. Bakire popisam ti se u bradicu.
E dobro gađa hahahahahah,moj zemljače moraš znat jedno pravilo:Sta je meta i sta je iza mete
Otkako je glupi Zakon o zaštiti pasa lutalica stupio na snagu, primjenjuje se samo na području gdje živi bošnjačka većina. DogsTrust operira samo na tom prostoru. Rezultat: Na hiljade izujedanih, istraumiranih, sa zagadjenim ulicama i parkovima i sl., na tom prostoru!
@heraklitxy .....sereš li ga sereš!!!! A tko je jadne pse izbacio na cestu nego pogani ljudi! Mrsh svi u 3PM! Bolje se ubijte ako se niste u stanju brinuti za živo biće. Ili ga barem ne maltretirati dok se bori za opstanak......
Miran, miran, ohladi, samo lagano ne boj se, aj sad spusti oružje, tako, tako. Bummmm, tres, tres, joj majko
Kako se zove ovisnost o ubijanju bilo cega?
Jadne životinje pored srba
Sta je sa kerom?