Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram da vas bude. 🤬
Ovaj grad je u teskom qrcu. Ko ga je sve naselio. Mi Sarajlije nikad ovakve nismo bile
NA PROTESTE!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Neko traži bijes naroda
Pustili smo institucije da rade svoj posao, čekamo 5 godina i ovako banda lopovska, ovo su im posljednji trzaji zastrašivanje je sad prešlo u pucnjavu, imali pravde pokaži nam državo
Huškanje naroda da izađe na proteste i da podršku Memiću. Imaju policiju na svim nivoima imaju kamere imaju sve mogućnosti da pronađu ko je pucao. Katica, Tegeltija, Čampara, Selimović svi su NIP. NAĐITE KO JE PUCAO. Ja garantujem da je ovo izrežirano, jer se mjesecima igra sa emocijama građana.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jel vama sve jasno? Meni jeste
Fuj mater im
MUP KS zvanično: Ništa ne ukazuje na to da je na meti bila kuća Muriza Memića, e sad je prava drama ... znaci ovi naruceni se sami odali sa svojim zabranitim izjavama, izdrzi, sa tobom smo, hahahah ČAMPARE JE LI VAS STRAH BROJA 8 !!! hahahahaha
BUDITE SIGURNI DA JE U STANJU 200 000 POŠTENIH LJUDI DA OVU PORODICU ODBRANI !!! I TO ZA KRATKO VRIJEME DA SE SKUPE!!!NE IGRAJTE SE SA VATROM!!! PLATIČETE STO STE MU IBILI DIJETE KOJE JE NI KRIVO NI DUŽNO BILO!!! GRADJANI SAMO ČEKAJU DA VIDE ŠTA ĆE SE DESITI!!!
ČUJ PUCAO IZ AUTA FUCZ !!!! PA NE MOGU DA VJERUJEM!!! BAGRA (SDA)!!!! PLATIČETE ZA SVE DO SADA!!!A IMA TOGA PUNO!!!UBITLI MU DAIJETE I JOŠ NASRČETE NA KUĆU!! ZNADITE DA IMA NAD MNOGO KOJI SMO U DTANJU DA BRANIMO OVU POŠTENU PORODICU!!!NE DIRAJTE POŠTENE LJUDE!!!A ZNAJTE DA ĆE TE PLATITI ZA SVE!!
Režim je uzdrman.
Źivim u ulici xy u Centru grada cca 200m od tornja Avaza u zadnjih 20 (dvadeset) godina policijska patrola nije 5-10 X došla /prošla tom ulicom.
Moja draga omladino put pod noge i u svijet bijeli.vidite da je ovo drzava bezvlasca
Daj Feragetu i Murize recite vise ko su ubice da se uhapse i procesuiraju. Nemojte ovo stanje jos vise pogorsavat. Strpajte ubice u zatvor ako ima nalogodavaca propjevace izvrsioci. Prestanite sa odugovlacenjem i pricom da znate ko su ubice a ne otkrivate ih. Na taj nacin poticete glasine sve vise i vise da dino sa vama upravlja i da radite za njegov interes. Greska je sto je arijana usla u nip. Opravdano se sire glasine da ste mwgafon nipa.
Pucao njegov rodjak, zenio sina... Mediji odmah sve okrenu naopako... Klasicna dezinformacija/lazna vijest.
Fahrudin Radončić kodno ime Šcepo, vrhunski manipulator masama zeljnih pravde...
Narod se mora dici sada radi svoje sigurnosti
Izdrži Murize, uz tebe smo...
Krenuo čovjek u svatove i puca kao na divljem zapadu
Iz nepouzdanih izvora saznajemo da se ubrzano obrazuju odredi nargila-komentatora, koji će svojim tastaturama braniti Murizovu kuću.