Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav Ustavni sud BiH kada i njemu sjedi Seada Palavric i Mirsad Ceman kojima je prvo radno mjesto u pravosudju, sudija Ustavnog suda BiH, sto je u normalnim zemljama vrhunac sudske karijere i dolazi na kraju, kad si sve sudske nivoe prosao, dok kod nas imate ove diletante. E zato imamo ovakvu situaciju i zemlji, gdje nekvalificirane osobe rade na visokim mjestima i opasno frljacaju sa odlukama kao sto je slucaj Bozo Ljubic
eto , a svi dižu hampu na Dodika , čovjek radi ... :)..
"Od ukupnog broja predmeta mali je broj onih u kojima odluke nisu donesene jednoglasno", rekao je Ćeman. Ali zato kod tih što nisu donesene jednoglasno sijevaju čakije, a država na ivici rata.
Ustavni sud , bezveze institucija ...
Bakirov potrčko Ćeman i tuzlanska sda čistačica Seada :) Ustavni sud za sprdnju.
Volmo Bosn u al ne postujemo ustavni sud u Federacijji BIH. EE Bosnjo li Bosnjo.....samo na rijecima ....na djelima kradite i zaposljavate samo svoje...
Ko nas dovede u stanje BANANA DRŽAVE !!! Parlamentarna skupština BiH ili Ustavni sud BiH !!! Građanima nije ništa bolje jal' ovi RADILI jal' NE RADILI !!! A redovno plaćaju PDV !!!
Ja, ali nsrs azurno donosi i usvaja odluke koje odgovaraju tom entitetu...zato cemane ne rise...
Samo treba bjezati iz ove tzv Drzave.