Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo vijest? objavite kad ostanu.
ukinuti platu ovim jebachima pa nek jebu na prazno pa ćemo vidjeti dokle !
Taj Džaferović da ima imalo patriotizma, napustio bi to mjesto sve dok se ne dokaže dali je kriv ili ne. Ovo natezanje ne vodi ničem.Ispada da je taj Džaferović bogom dan. Trbao je odstupiti sa dužnosti i tako ne dati članovima SNSD a razlog za napuštanja sjednica. Ovakvo ponašanje SNSDovih ljudi je nedopustivo kao i ponašanje Džaferovića i ostalih koji ga podržavaju!!
equus.....de mlatni još koju glupost da se raja smije:)))pa glupsone vidiš da svi ignorišu bljezgarije koje pišeš:)))kad ti trojica kažu da si lud, obuci brate ludačku košulju i odmori:)))
Nega ga puse svi iz SNSD-a na celu sa sefom :):):) "drekavcem"
Jebeš plaću,oni su i jedni i drugi tvrdoglavi i jednako krivi.
Treba im odmah oduzeti mandate i plate.Oni su tu radi naroda,koji ih je birao,a ne radi sebe i svojih stranački želja.
smece od drzave, nakon 3 puta nebi mi usli vise NIKAD u predstavnički dom
ta ce oni, ublehe kao i svi
Brojite napustanje...pa fino lijepo odbijte od plate....
Oduzmite majmunima plate otac ih j...... Kad bode u redu za platu a ono nema, onda će sjesti da rade ...........
Samo ih udariti po dzepu, valjda ima neki pravilnik za neopravdano odsustvovanje? Prvi put 10% Drugi put 10% Treci put - Dovidjenja i prijatno, posaljite nekog ko hoce da radi.
Kebo nindja, potvrdjeno da su dokumenti falsifikovani. Treba ga u zatvot strpari.