Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja plaćati neću tacka kraj price. sto ništa povezali sa strujom pa i nekako čuj uz kablovsku ovo da ide,a nigdje nisam potpisao da cu plaćati i ovu taksu,bezobrazni ste ,nećete sada nikako ne treba mi ni vas internet ni vaša kablovska.
Nek RTV servis Tunjo Filipovic spasi kad sve zna. Koliko nisko moras pasti da za pare hvalis lopovsku SDA-SBB koaliciju, gdje je SBB pred gasenjem. U njihove prostorije vise ni Fahro ne dolazi. SBB ja politicki objekt (toranj) polako odumire.
Pred novootvrenim katoličkim školskim centrom na Otoci u Sarajevu izvjesili hrvatsku zastavu !! Da ne biste šta loše pomislili izvjesili su i zastavu VAtikana, pa čak i zastavu BiH !! Nosmo protiv katolika u Sarajevu, nismo ni protiv zastave Vatikana jer je papa dao pare za centar pa eto nek vješa zastavu, ali da školovanje u Sarajevu plaća hrvatska vlada po hrvatskom školskom centru o tome treba povesti raspravu !! U parlamentu, ako se utišaju krici hrvatskih zastupnika o neravnopravnosti !
I dalje ne razumijemo u cemu je razlika izmedju toga i raznih Islamskih centara koje financira Turska? Izvjese Tursku zastavu sa zastavom BiH, u cemu je razlika naspram ovog?
@Decepticon89 Kulturni centar ne podleže zakonu o školovanju, i kasnije se posao u BiH ne dobiva ULAZNICOM kulturnog centra. A ako neko planira dugoročno da katolike iz BiH zapošljava u Hrvatskoj onda će psotupati baš ko sad. NAravno i ako ima planove da pripoji HRHB Hrvatskoj, nekim mostom koji neodoljivo podsjeća na Pelješački !