Sjednica Zajedničkog povjerenstva
0
PSBiH: Podržan Prijedlog zakona o popisu stanovništva
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka omoguce da se izjasnimo kao Bosanci pa ce se onda vidjeti ko je vecina u ovoj zemlji. A ak onam to ne omoguce nece Ostali biti manjina nego ce Bosnje biti manjina
@Bosnjaci i tambura;;; Ako se vodite mislima Emira Hadzihafizbegovica ili bilo koga ko misli ovako svom narodu onda ste totalno na stranputici, \"..., ali neka, neka narode moj, neka prodaje fukara, neka prodaje, jer ne mogu oni nakrasti koliko Musliman ima, ne mogu oni pobiti koliko Muslimanka mati može roditi.\" Teznja za \"brojcanom\" prevlasti ni vas niti bilo koga ne vodi u pravom smijeru.(naj lakse je roditi, ali treba to odgajati, skolovati, zaposliti, ne radjati kao topvsku hranu) Postovanje se moze zasluziti samo postovanjem drugih,\"Postuj drugoga onoliko koliko ocekujes da te on postuje\"
mi samo predlazemo a sad nemora se prihvatit,vi glasate za nas,nismo mi krivi.
VRACAJTE SE SVOJIM OGNJISTIMA BOSNJACI I HRVATI I KO STO NEKO NAPISA PRAVITE DJECU...!!! @SDA SERBINE MIZERIJO, SERBI NE POSTOJE NI KO NAROD NI KO NACIJA, ZA TO CE NESTATO KAD-TAD...!!!
vracajte se na svoje i radjajte djecu dok nije kasno...HITNOOOOOOOO
Mi iz SDA mislimo da se na popisu narod treba izjasniti kao SRBI-MUSLIMANI.