Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...tako je..mržnju treba pretočiti iz necivilizirane i očogledne, u uljudnu, gospodsku takoreći, formalizirati je kao što je formalizirana kroz nacionalne stranke...dakle, mrzimo se kao gospoda, diplomatski i sa osmjehom, europski takorekuć...
Uh, ako se ovo usvoji onda ce posjete Klixu iz manjeg BIH entiteta i iz drzavice preko Drine pasti za 95%. Obavezno usvojiti ovaj zakon!
pazite dobro da ovo ne zavrsi kao: ISLAMSKI VERBALNI DELIKT !!!!
a negiranje genocida?
Zakon je super i odličan prijedlog. Ali ako će se primjenjivati selektivno kao Zakon o zabrani odlaska na strana ratišta onda bolje je da nema zakona.
Ti si gori poplista od Komsica, a veca seljacina i od Senada Sepica,i jos nekolicine ruta iz SDA.
Joj jeste ljigav,ali cilj (uhljebljenje na budzet) ne bira sretstvo.
MA ja,zato je odbio kandidaturu za Bosnjackog clana predsjednistva ispred SDPa,ovako je pinka sigurnija ;)I fol ono nekome konstantno drzi moralana predavanja,i izigrava laznu skromost.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)