Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde dobro..šta je sa ostalih 2500 ubijenih civila u Višegradu? Njegovi vojnici su ubijali nevine ljude...!
Ja koliko je ovih ratnih zlocinaca . 30 godina iza rata bio na slobodi i opet ga Vesna oslobodi.
Sutkinja Vesna ...
a kako onda ta ista Vesna osudi 13 drugih Srba za Štrpce???
Ako je covjek moze se zvati kako god hoce i zeli
Pojo vuk magarca
Fuj drzavo
Nije kriv on nego tužilaštvo...kad nemaju dokaza nego hapse onako u slijepo naravno da će ga pustiti. On se sad može šprdati, ma mogu svi....al et. Opet predstava za malu djecu.
Pa eto, neće nikada mirno spavati.
Zahvaljuje se Srbima digao Luka tri prsta !!!!
DAJTE IME SUDKINJE
Koje svedoke kad ste se poklalli..
Ja bih samo zamolio,ako može..da ne stavljate u istu rečenicu BiH i pravosudje...neobicno zvuci,hvala
Luka Dragičević, daBogda ti se sjeme zatrlo
Ništa komandna odgovornost? Ništa propuštanje da sankcioniše izvršioce? Ništa efektivna kontrola u Z/O brigade? E, svašta
Mi i nase pravosudje, hahahahahaa
Kako neofirno podigao tri prsta
Za 20 života tako mala kazna… zaista treba biti necovjek i neljudima ovako presuditi. U Visegradu je ubijeno preko 2000 Bošnjaka. Nekad je tu zivjelo 13200 Bošnjaka, cinili 60% stanovnistva. Danas nema 900 Bošnjaka i cine manje od 8%. Nepravda Božija. A još im se otela imovina za “Andricgrad”.
Cijenim drzavu Izrael,u ovakvim slucajevima su slali Mosad, koji je neutralizirao svakog pocinitelja zlocina prema Jevrejima u 2svj ratu. Od '96 smo trebali imati jedinicu koja bi sakupljala podatke i neutralisala ovakve skotove, bez obzira gdje se nalazili.nama je bilo tada,a i sada vaznije pljacka imovine, a ne zastita gradjana i zato cemo ovakvih presuda jos vidjeti.
Upravo tako.Izraelu i Jevrejima ima se šta zamjeriti, ali za način na koji su oni ovakve slučajeve rješavali svaka im čast!
moze se i bez vlade to napraviti
Trebali su nasi branu odma dici u zrak