Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa nepuna 3 miliona stanovnika mi ono glumimo 2 drzave u jednoj drzavi sa razlicitim zakonima,sistemima,pravilima. Eh jadni li smo svi i u Federaciji i u Srpskoj
u ovoj maloj mocvari od drzave, u par kilometara vise razlicitih pravila, ovo je mala igraonica gdje se bogate ovi uhljebi na kicmi sirotinje i postenih radnika dok se prsimo nekim patriotizmom i nacionalnoscu a mi se i dalje dijelimo i dijelimo a svi smo isti od reda.
U Federaciji se inace rostilja i pece jagnjad iza 22h. U RS-u se to fino postavilo pa.bujrum jarane ako smijes, a kod nas do 22h moze biti 15 saobracajki, 28 pijanih budala koji narusavaju javni red i mir..... Vecu glupost nisu dugo uradili.
Fasisticke vlade.
Dabogda vas zaraženij bilo Milijarda opet Dovucite iz Wuhana zaraženih
Sreca kisa
može li mi neko pojasniti svrhu policijskog sata tokom ove pandemije??? od 20h do 5h ?
@barbabos Može li neko objasniti potrebu okupljanja seljaka oko rijeka za prvi maj? Plus zagađivanja svega gdje im stopala stanu.
Nije ovo nista sta nas ocekuje
Ludilo kakvu štetu prave državi ovako neujednačenim pravilima!
Dok ima ovaca bice I vune 😁😀😂
Samo se izivljavajte stoko nepismena! https://youtu.be/WRT16TJWbYA
mozda u rs u podne djeluje korona a u nas hvata po mraku
@black1shadow 🤣🤣🤣🤣al me nasmija.
Stvarno ne znam kome se uvode sve silne mjere, kada ih niko, na zalost, ne postuje.
popeli ste se svima na polni organ s tom koronom. opravdanost ovakvih (ili bila kakvih drugih) mjera nije potkrijepljena dokazima. hajmo reći kako jeste, a to je da smrtnost nije veća nego u isto vrijeme bilo koje druge godine. a, vi nam stavljate brnjice i pravite budale od nas! zašto niste ovako poduzetni i entuzijastični u uređivanju države, policije, pravosuđa itd.?
u tzv. epecu drkanje dozvoljeno 3 puta na mesec. u pederacii 2 puta dnevno.
Ja već okreno janje, još samo da se iskomada i do 12h sve gotovo...ne možete mi ništa...
Kakav teror...evo jedan prijedlog za dan izbora da bude policijski sat uz dozvoljeno kretanje samo osobama sa članslom knjižicom nacionalističkih stranaka...lijep pozdrav