Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRIMITIVNI HRVATI U BIH OPET IZABRALI ISTO...ALI SU PROBUDILI INAT U HRVATA KOJI ZIVE U HRVATSKOJ...JER PROŠLI JE PUT KOLINDA DOBILA IZBORE ZAHVALJUĆI GLASOVIMA BH HRVATA...TI ISTI HRVATI KOJI KAZU DA IH BOŠNJACI PREGLASAVAJU ONI SU SADA POKUSALI PREGLASAT HRVATE U HRVATSKOJ! E NISTE USPJELI...SVAKA CAST HRVATI HRVATSKE!
Hrvati su izabrali kakvu takvu promjenu, samo Bosnjo naivni nasjeda na SDA lazni patriotizam jos uvijek....
Prvo što mu je u glavi jeste nastavimo BOSNU rušiti a ostalo koliko stignemo. Nije bitno što pućanstvo napušta zemlju niti državni dug koji rast Itd. Sve to je sporedno.
Nije normalno koliko brišu i najmanje negativan komentar o Komšiću, kao da je svakom u Klixu mamu oprašio. E nek vas sad Sejdo čita i piše komentare ja odoh na Depo, mamu vam boljševičku.
@AQmega Ma ne može se ova nepravda više trpiti yebo ih Sejdo retardirane.
Čestitam
Jbt ovoj aplaudiraju ko Angeli Merkel
Kako cemo bez Kolinde🙊
Nista Milanović za Bosnu nije bolji od Kolinde. Ali drago mi je ako Milanović pobjedi zbog ercegovaca - (UZP - ovaca)
Čemu ovolika mržnja prema Hrvatima iz BiH koji su imali pravo glas na ovim izborima u HR. Ljudi, to nam stvarno ne treba. Treba gajiti dobre odnose, razvijati biznis, međusobno se poštovati i živjeti jedni pored drugih, ako već ne možemo zajedno. Rastjerat će nas ove stranačke politike po svijetu. Pozz iz SA.
@gooUser1577382990 mržnja i šprdnja su dvije različite stvari... šprdati se s nekim ko i jednog i drugog Predajednika doživljava kao nekoga ko nije “legitiman”... priceless 😀
Davor Bernandic mali unistio sve ove ustase , bravo mladi politicaru!
stovani rvati zapadne ercegovine,primite sucut od nas koji vas ne zale i nevole hahhahaha
.....poturćeni srbi svršavaju od sreće.....
@saba2 ......i njihov big shit ćlan prešjedništva,....drugi halal ćlan se nije još oglasio....
rece pokatoliceni srbin 😂 hajde Bgt sad ce 9 januar pa cete se i vi radovati, sta fali 😂
preko milion glasova za zokija,kad je sdp dobio u bih preko milion glasova,pa kako je ovim jadnim rvatima u mostaru sirokom i ostalim kamenjarskim selima u ercegovini,trebali bi svi da izvrse harakiri da ne zive vise hahahhah
ma cekajte ljudi pa nije valjda da rvatine iz bih nisu svi izasli da glasaju za ozaloscenu plavusu,stvarno sramota.
Pozivam sve krvate u hercegovini da otvore šampalnjac da nazdravimo novom presjedniku Hrvatske g. Milanoviču.Oni koji su raspoloženi mogu doči na hacijendu g.Čovilča de se okupju u Radovolji .Nema zime Čovič je ugradio grijače da se smrznete od vaših para.