{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prvi Social Media Day u Sarajevu 30. juna

F
26.6.2013. u 19:33
0
0
Prvi Social Media Day u Sarajevu 30. juna
0
Social Media Day, svjetski dan društvenih medija, prvi put ove godine bit će obilježen i u Bosni i Hercegovini, u vidu jednodnevnog okupljanja aktivista, firmi i ljubitelja društvenih medija.


Social Media Day će se održati u nedjelju, 30. juna u 14 sati u art kinu Kriterion i prilika je to za razmjenu iskustava o tome kako digitalna revolucija mijenja svijet i naše živote.

Zainteresirani će moći učestvovati u panel diskusiji, uključujući i Twitter razgovor uživo sa učesnicima sličnih događaja u Tunisu i Briselu, prezentaciji lokalnih aktivista koji koriste društvene medije kako bi educirali i potakli na promjene, prezentaciji firmi koje koriste društvene medije kako bi komunicirali sa svojim korisnicima i širom javnosti, te prvom Facebook “hashmobu", online događaju koji za cilj ima podržati JMBG proteste.

"Social Media Day" je godišnji globalni događaj koji svakog 30. juna u godini promovira digitalnu revoluciju koja se dešava pred našim očima.

Prvi događaj je organizirao Mashable 2010. godine, a danas na stotine gradova učestvuje u toj inicijativi.

“Social Media Day Sarajevo” su organizirali četvero IT i komunikacijskih entuzijasta - Elvira Jahić, Pero Cigelj, Richard Medić i Zoja Bajbutović Brickley, koji vjeruju da društveni mediji mogu unaprijediti naše živote.

Događaj će biti realiziran uz finansijsku podršku Britanske ambasade u Sarajevu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: