Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova prva slika,ko da je digitronom sliko :D
Ovo je fotografisano fiksnim telefonom.
slikano s \"nokia 3310\"
poštovani Zeničani, Zamolit ću vas da pročitate sve komentare ispod i pobrojite normalne i one koji to nisu. Onda se zapitajte šta radite ovdje. Prrijatelj mi je ukazao na komentare sajta koji obilazim letimično a nikad ne idem na komentare. OBJASNITE VI MENI ima li smisla slati fotke portalu koji stimuliše mržnju prema VAŠEM GRADU... E neka, neka, stimulište vi dajte im povoda, šaljite fotke, da bi imali na čemu uriniritai, da bi se šprdali sa vama. To ste vi zeničani, ljudi koji će vazdan pljuvati po svom,a onda doć u tuđe i iščuđavat se što vas mrze ... bravo mi
mrzim ovaj grad
Hahahahahaha Slikao usisivacem :D
Zao mi je normalnih sarajlija zato sto dijele grad sa ovim kompleksasima sto se javljaju protiv svega i svacega.Oni su ugledni gradjani,ne postoji nista iznad njihovog Sarajeva,sve drugo su selendre,svi drugi su seljacine.Zalim vas....
Dal\' iko u zenici ima fotoaparat ili svi slikaju mixerom?
...a šta ono znači riječ \"tolerancija\"? Zna li iko?
Ovaj komentator iznad, opasan je za čovječanstvo.
sta mene boli k... za neku selendaru?? jeli sarajevo x.com ili selo x.com?? mislim smijesno dajte nam da vidimo sta se desava u Beču,Minhenu itd. a ne tamo nekom gradu ciji su stanovnici max. iskompleksirani i mrze glavni grad svoje drzave vise nego ovi s Pala ili BL. a opet svi lete u Sa.
ma vala,dismr i Sa...
ZENICA=ČERNOBIL
Dobar dana iz Sarajeva i svaka čast na slikama. Nisu slikane Nikinom niti Canonom, ali su slike ljubavi za svoj grad pod snijegom. Iskreno mi je žao onih koji nikada nisu osjetili romantiku, koji nikada nisu bili istinski zaljubljeni (kao onaj u Vogošći što je sviječama ispisao \"Volim te\" ). Ovakve prizore ljubavi i ljepote, čiste romantike, rado bi prikazali na mnogim gledanim urbanim stranim televizijama i dobili super feedback (za nepismene - odziv), samo vama ne valja jer ste još na veoma niskom stupnju intelekta. Nisam mislio komentirati ovo, a ni ono, ali ne mogu šutiti na očigledan primitivizam bez granica.
Ova prva slika sa mikserom slikana.
Eh , da mi je osjetiti zeljezarin miris dima........
Ova slika ispred predposlednje slike je prelijepa.. glasam za nju