Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekajte da se prvo dogovore jeli zaražen ili nije, Prva objva na Klixu je bila da su svi testovi iz SBK negativni.
Niko po gradu ne nosi maske, omladina i dalje izlazi! Upravo sam vidio grupu od 8 momaka i cura koji sjede na klupama i druze se bez ikakvog prostora između njih, također niko nema masku. Definitivno gospodin Solak nije pogriješio sto je razmatrao uvođenje 15dnevnog karantina, smatram da nam to podhitno treba!!!
Na euromomo.eu možete vidjeti dnevnu stopu smrtnosti iz 24 zemlje EU. Stopa smrti se čak smanjila od dolaska virusa corone. Svako može vidjeti dnevnu statistiku. Nemojte se zavaravati.
Dezinformacija, covjek imao srcani napad oni ustanovili korona. Tacno 100%
Znam. Lakse im je rec korona neg srcani.
Vozi za Mostar...Tako reče nek dan u Kiseljaku Čovič....
Idemo Jelka jedan milion za Kiseljak
U tekstu službena izjava ministra da u Travniku nema slučajeva, na priloženoj mapi uz tekst evidentirana dva slučaja u Travniku...
Zaboli me ona stvar
Jedva nadu ove ljude sto imaju gripu. Kažu eno čuo sam jedan čovjek ima gripu u Gornjem Vakufu negdje na planini idite testiraj te ga možda je pozitivan na gripu. Propaganda
"Prvi" ...
Foce i Ustikoline nema. Pohvale.
Imaju i dva iz Travnika. Ccc klixe klixe
@moa Pocelo je i po ovim prestiznim univerzitetskim centrima. Sta ce biti sa Osmanom ako se Univerzitet zatvori?
Stiglo sa autima iz Italije