Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super.
Predobro !
kada ce biti utrke konja 2014 godini
otvaranje je pomalo licilo na one proslave u Vuckovcima...,Medjidji,ali eto prosao i taj dan,ocekivala nesto malo gotivnije;)
Ovo nije za bosanski narod nego za \" bosanske feudalce \" kao za vrijeme kraljevine. Ovo je za elitu koja je svoj novac stekla na krvi i patnji BOSANSKO-HERCEGOVACKIH naroda !!!
Bio vidio i odusevio se..prema mojim saznanjima najvec nagradni fond u drzavi a za razliku od Sarajevskog hipodroma, ma smijesno ne treba ni spominjati sarajsvki hipodrom gdje nema ni postene ograde vec zuta traka o telekoma razvucena uz stazu... Kada su utrke konja na sarajevskom hipodromu to je seljakluk da bog sacuva.
KAPA DO PODA !!!
KAPA DO PODA !!!
kapa do poda :)
odlicna vijest...uljepsa mi dan....svaka cast:-)
Čuo sam negdje za ovog čovjeka,kažu kupio konja u Engleskoj ili negdje u Arapa,neznam,platio ga hrpu novaca i na prvoj utrci u Srbiji pobijedio i isplatio ga. A za hipodrom nemam riječi,EXTRA
Kako nas svakodnevno zasipaju negativnim vijestima. Kada procitam ovako nesto cudno se osjecam :\\ U svakom slucaju odlicna vijest! :)
Eeee jes ga sredio SVAKA MU ČAST,trud vrijedan pažnje,sretno u radu.
Znaci sad dva grada u BIH imaju hipodrome..Lijepo cuti to..Zanimljivo da su u Bihacu takodjer vukovici vlasnici jednog od vise konjickih klubova..
Sad ce da nam krene, BiH ceka prosperitet
Bravo, svaka cast......
Svaka čast za gradačac, inace jedan predivni grad s predivnim i prijatnim ljudima, bio sam par puta i stvarno preporucujem svakome da posjeti kulu i jezera koja nisu bas najcisca al dobro lijepo je... sad moram opet otici possjetit i ovaj hipodrom