{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prvi put kod nas: U toku je izbor za najljepšeg političara BiH

Piše: N. N./Klix.ba
9.5.2015. u 20:22
199
166
Prvi put kod nas: U toku je izbor za najljepšeg političara BiH
199
Neformalna aktivistička mreža "KarAKTer" organizirala je na društvenim mrežama izbor za najljepšeg političara u BiH. Iako satiričnog karaktera, pojedini političari i njihove stranke shvatile su ovo takmičenje izuzetno ozbiljno.
Tako ne Narodna stranka radom za boljitak sa svoje zvanične Facebook stranice pozvala sve simpatizere da glasaju za predsjednika ove stranke Jerka Ivankovića Lijanovića. On je u četvrtfinalu na megdan izašao Slavku Jovičiću Slavuju i već je sigurno da će pobijediti. Za Lijanovića su glasali mnogi simpatizeri, a podržali su ga i iz Unije socijaldemokrata BiH.

Pobjednik ovog duela će se u četvrfinalu boriti protiv Aleksandre Pandurević.

U prošlom duelu između Dušanke Majkić i Ramiza Salkića pobijedila je Majkić i ona će se u četvrfinalu boriti protiv Zlatka Lagumdžije.

Naredni duel je u utorak između Nermina Nikšića i Marinka Čavare. Pobjednik iz toga duela će se u četvrfinalu boriti protiv Fahrudina Radončića.

Izbor traje tri mjeseca. Iz KarAKTera kažu da očekuje mnogo duela, a konačnom pobjedniku će ova laskava titula biti poslana na kućnu adresu u vidu diplome!

Na kraju poručili su građanima da glasaju za svoje favorite i da ih ne zaborave kao što su oni zaboravili građane.

Povodom Dana šale 1. aprila KarAKTer je organizirao skup podrške zadovoljnih građana novoizabranoj vlasti pod nazivom "Vlado legendo".

VLADO LEGENDO!

SKUP PODRŠKE ZADOVOLJNIH GRAĐANA NOVOIZABRANOJ VLADI! #KoŽuriTajGriješi #VladoLegendo(Kliknite na HD za bolji snimak, u donjem desnom uglu)

Posted by KarAKTer on Wednesday, April 1, 2015

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: