Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednik države koju mrzi, koja ironija čovječe
past-tense prije 3 minute +5 Predsjednik države koju mrzi, koja ironija čovječe mrzio je i ivanic samo za razliku od ivanica ovaj ima muda reci da je mrzi.
@Borivoje KRMETINA JE ZA SIROTINJU JADAN DA SI. VJEROVATNO I TI NEMOZES NISTA SKUPLJE KUPITI.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Konačno jedan pravi predsjednik BiH😝
Hajd Mile sad pokazi kako se rusi drzava,imat ces sve ovlasti...nemoj bit pussy pa samo platu primat.Jer,kako kazes,ne moze ti niko nista :D
Ali brate, pa kad je poslanik alejhi sellam rekao da Allah daje vladara onakvog kakav je i narod, razjedinjeni, lazemo, petljamo, mrzimo svoju drzavu, zato i imamo 3 lika koji nas vode, lazu, petljaju i mrze drzavu, bukvalno su ogledalo svih nas.
ljudi,pa zar nam iko moze donijeti gore od bakira ?Zasto covjeka mrziti ako je srb?Dodik je car i najjjaci politicar na ovim prostorima,ne j.. nikog ni 1%,radi sta zeli i takav bosni i treba.Zar nije postenije reci otvoreno da mrzi bosnu a ne kao nasi lopovi rijecima bosnu u zvijezde dizu i vole je,a sta nam je ko donio dobra od tih sto bosnu kao vole?Oni vale pare,j... se njima za nas i nase siromastvo.Zivio dodik i ja ti od srca zelim,pokradi sve sto mozes ,halal ti bilo.
i dalje ne vjerujem šta sam pročitao..
samo ce biti primam goste al ja ne mogu nigdje
Cirkus!
Jedan od najjačih političara u BiH... i od sada i moj presjednik..Nisam Hdz-ovo biračko tijelo,ali nakon OVAKVOG načina Muslimana stojimo svi mi (Hrvati) iza prrsjednika Dodika..
BAJA.
Da nije zalosno bilo bi smjesno.
Milo in wonderland! Ma kakve SAD... Bosna je drzava gdje je sve moguce
Ljudi vjeruj te mi da dodik voli Bosnu vise nego neki drugi a zanteli zasto on ovako govori protiv BiH zato sto hvata glasove od posrbica koji nevole BiH i to njim odg ozbiljno.
A sada ludilo! Ni Kongo nam nije ravan. Prije smo se njima smijali, sada gledamo da sta kopiramo od njih.
Ponijeće on zastavu BiH i biti dobar predsjednik
neka je mubareći :D
Sada ce tek moci da vidi kako je to biti predsjednik jedne suverene i medunarodno priznate drzave
hahaha kao mesic onomad...moj posao je zavrsen ,bosne vise nema 😂😂😂
Svaka čast što ste stavili ovlaštenja Pedsjedništva, mnogi veze nemaju čemu služi ta institucija.