Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momcina naucio jezik, zavrsava skolu i aBd da upise i fakultet i pronadje dobar posao i ispuni svoje snove. Nije kao neki koji odu vani pa zive 20 godina a nisu savladali ni osnove jezika zemlje u kojoj zive.
A mozda ti ovaj “kozojeb” kako ga zoves mlatne majku, s obzirom da voli koze
Treba ga oženit.
Sretno dječko! Da nam budeš pametan, obrazovan i uspješan.
On će igrati za reprezentaciju Republike BiH kada odraste. Naša publika će ga na Banjalučkom stadionu pozdravljati sa oblacima zastava ljiljana.
Ovakvim ljudima su vrata sirom otvorena, svaka cast...Brat Iranac 🥰
Veoma ljepo
Veoma ljepo
Dobar primjer, da ih je bar više. Sretno dečku, da ostane i skrasi se
Mater vam globalističku, kako to gura u nebesa svakog cigu što uspije sa dvojkom završiti srednju pa to je da se ubiješ. Diskriminirani s o u vlastitoj zemlji
mama ti cigo smece jedno
Ne objavljuju mu ime radi zastite indetita a postavili mu sliku. Jel i ovog treba procerat umlatit namlatit ubit prebit da ne nabrajam dalje?
Sa slika se vidi da su gospoda neka i da su normalni ljudi. Lijepa vijest
Bravo dečko, svi mogu biti super samo ako im se da prilika
ja nisamni osnovnu završijo
svakačast
Vidi se :))
Ne znam šta će biti stobom ali ovdje ako nisi u SDA ni Merhamet ti ne da hrane,to je njihov IKM
Iran ima 83 miliona stanovnika! Bosnjaka nema ni 3 miliona na svijetu!
Bravo za momka, jedno jedino zrno žita od 500 000 kukolja koje nam je prošlo kroz zemlju, pa veći je broj onih koji je počinilo ubistvo nego onih koji su i pomislili ići u školu
Sine moj, ti si sad već Bosanac. Sretno.
#AntibosnjackaIOM #Propaganda
alahamiiiiiiiiiiiiiiiii jada bosanskog pa dokle vise
Je3o te Čović u pakšu.
Sa srecom!