Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ hamza Pobjednicka armija bih? Gdje i kad? 49 % je RS a ti zivis u rezervatu 24 % ostalo drze hrvati. Vidis sad koliko je ta tvoja armija bih pobjedila. Hahaha pobjedili ste kad je naser oric pobjego iz Srebrenice. Mozes pricat koliko hoces ali Cinjenica je da mi imamo RS i sta je bili ili nije bilo ne interesuje nas u RS. Mi smo dobili sta smo htijeli a vi? :)
I poslije Rata je Rat. Da 95 nije potpisan Dejton Armija BiH bih zauzela Banja Luku, jer su Srbi vec bili u Rasulu i spremni za Kapitulaciju. Pobjednicka Armija BiH bila je na dobrom putu. Ipak smo mi Bosnjaci i ostali Patrioti Bosnu sacuvali i ostvarili njenu Nezavisnost. Ostalo je na sljedecoj Generaciji.505 Buzimska, ponos Bosanske Krajine. Cetnici znaju zasto. :)
ma ko njiha vec slusa! to su fasisti i njihov cilj je ukint RS i proterat Srbe iz RS. malo morgen :)
Vidi vidi sad ovo iz 1.marta javno priznaju drzavu RS.
Fasisti su to. Sire mrznju i traze javno novi rat! to su budale i treba sve otjerat u zatvor!
Joj ovih klosarcica...za koga i za sta se vi zalazete....
Cim vi pozivate medjunarodne misije da vam pomognu,znaci opet se priklanjate okupatorima ove zemlje....sve dok je tako Bosna ce biti ovakva kakva je....