Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nisam nkad volio roštiljati dok oko mene šeta kamara ljudi.....odabrano društvo, osama...i, lagano....🎸
...hahahaaa, jeste....pojedincima je bitno da ga vidi komšija, inače, propade roštilj....
dakle još jedan pokušaj vlasti da se sabotira radnički (nevjerski) praznik ...kao i vremenska prognoza od prije deset dana kako će za 1. maj padati kiša ... fuj bagro klerofašistička
ćevape mi ni sultan sulejman ne bi mogao oduzet
Dugo vlast obmanjuje građane Sarajeva gdje bi trebali proslaviti 1. Maj, i skriva informaciju da je atraktivna lokacija na Poljanama planirana za proslavu ovoga velikog praznika radničke klase.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ja sam lola i ja rostiljam na vrelu bosne i zapalicu vatru
Nisu trebali "zabrljati" ovaj dan i tradicionalno okupljanje uz roštilj na Vrelu Bosne.
Prvi maj treba biti u protestnoj setnji,jer kad se vidi koliko se popije i pojede,i politicari vide i kazu...Pa vidis nije narodu toliko lose koliko kukaju,nasa realnost nazalost..
Eto cak se i u Becu ima gdje okrenut janje. Sutra..sutra..
lazes krmka okrecete samo mu usi odrezete
Ja sam bio za klempu al kum navalio janje pa janje,aj moze a bit ce i krme abd.
Kakav maj, kakvi praznici? Ja i sutra radim :(
Onda je ovo tvoj praznik :)
bolje bi bilo da strajkujete kao svugdje u svijetu i da nas bude milion na ulici jer kome danas nisu ugrozena prava narocito radna ..
Ma kakava zabrana,ja prošle god bio kod rimskog mosta,doduše očistio sam sve iza sebe smeće što jes jes,i prišli mi oni iz eko policije da kažu da ne smijem roštiljat i jati njemu fino 5 ćevapa i pivo i normala lik hahahah tako će i sutra da bude cccc!!!!
SVAKA CAST ZA OVO!!!! Da se ja pitam zabranio bih i na Trebevicu i na svakom prijeratnom izletistu. Jer polomljene klupe, hrpe smeca, zapaljeno drvece, isarane table i jos mnogo drugih primjera govore da nama to ne treba.
Da li je paljenje vatre najstrožije zabranjeno na Poljanama ?
Naprotiv vrlo poželjno čak i kad je vjetrovito-
A mozete i na reise..! https://www.youtube.com/watch?v=yl60KfgM0Fc
Sutra idem na proteste u Australiju, jer ih ovdje neće biti.
E bas sam mislio doci, al sad kad vidim da nema rostilja ne pada mi na pamet. :D :D Pa gdje ces rostilj zabranit za prvi maj????
Vcrs majko kudis svog sina