Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Tadašnja Jugoslavija, Bosna i Hercegovina te lokalna samouprava i sve društveno-političke organizacije pridavale su ovom prazniku značajnu pažnju.." Tadašnja država svemu je pridavala značajnu pažnju, za razliku od današnjih kvazi država i kvazi državnika, koji ne znaju ni čemu bi trebali služiti, samo znaju da su došli " na vlast".
30 april , paljenje vatri po okolnim brdima, pa ovo jbt nisu ni indijanci radili
Koje ispiranje mozga. Najzesca slika 7.
kod nas u austriji se slavi MEDJUNORADNI praznik rada, u nas prvog maja ulicama marsiraju kojekakvi orkestri limena glazba.. dobro zvuci. na prateru je narodni vasar, samo sto nema raznja raznjevi su na dunavu, uglavnom u samo-organizaciji ex-jugovica, turaka i ostalih praznicki nastrojenih gastarbajtera
Jbt pa mi uporno zivimo u proslosti i konstantno se prisjecamo onih vremena...jedino mi patimo za tim vremenina od svih zemalja bivse Juge...a objektivno i tada je svima bilo bolje nego nama...vrijeme je da gledamo buducnost!
Gledamo mi i u budućnost, i vidimo da je crna ...
@Tersalka ako vidis buducnost onda zaradjuj pare na taj nacin...budi vidovita Dzemila :)
Kako smo prije bili slozni, jaki i kulturni obrazovani,za prvi maj su se odrzavala takmičenja u sportu a danas pjevaju cece dare mace mice po kafanama... Nikad gore stanje u drzavi a narodu je samo do muzike i opijanja.
ma da je i do tog nwgo je narodu samo do dzamije crkve mrznje krvi rata itd... ma treba narod poravnat kad je stoka glupa
i dođe na kraju jedan frljavi Fadil Novalic i popiša se po 1. Maju.
Sve je isto ,samo sto fabrika nema. Dotakli smo dno dna .
Kakvi naslovi 'ebo Američki san, đe smo mi ograisali u međuvremenu pa ovo sve rašćerasmo... o.O