Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ove sto pozira hahahahhahaha
Zipa one što pozira, pa čim dođe kući ima da sijevne slika na fejsu kako bi cijeli svijet znao gdje je ona bila. i usput da se udijeli koji like.
gle ove na 3. slici ispala joj marka pa trazi HAHAH
hajmo ljudi na panonsko hahaha
@maljutka Da vi u Lukavcu imate para ,prvo ne bi išli u Afganistan i smrdili po šatorima sa Indijcima za 1100$ mjesečno. A znam da te frustrira činjenica da dok se ti družiš sa talibancima ,škorpijama i američkim šljamom ,da mi ovdje iz \"sirotinjske\" Tuzle ti redovno posjećujemo Lukavac i tamo podmazujemo vam cure/ žene ,sestre a bogme znamo podmazati i koju mamu.. Nego da se više ne prepirem sa ljakomse iz v-uk-o-j-eb-ine ,želim ti puno sreće ,i namjesti taj šešir ,vidiš da ti sunce opržilo gl0vu!
hehehehe nemas ti nista fukaro tuzlanska ufurana...bijedo jedna tuzlanska jedi taj kuhani grah nabijem ti sestru u cmar hehehe...
Ne nasjedajte na trolove, pola ovih sto se potpisuju kao sarajlije, zenicani, lukavcani ili tuzlaci su u stvari vlasine iz sumske i skutori sa kamenjara kojima je miloscu sudbine i lokalnog telecoma dosla internet konekcija u njihov katun. Asfalta to nije vidjelo a kamoli Sarajeva, Zenice, Lukavca ili Tuzle. Medjubosnjacke svadje oko marginalnih stvari njihove su dusevna hrana, zato ne raspravljajte puno s takvima nego ih stjerajte u qrc i gotovo.
@ LUKAVAC Hahahahaha ,a eto ko Lukavčanke se ne žegaju? Jao majko koja si ti zatucana umišljena moralna vertikala... prevedeno komad govedine.. Evo ja prvi radim za državno preduzeće ,svaki mjesec mi \"kapne\" oko 2500 km čisto ,vozim nov automobil i svakog petka ,subote i nedjelje sam redovno u Lukavcu... Prvo malo odem nakrkam se u Azuru (nabijem snage da imam gdje da trošim) a onda poslije samo malo produžim niz put do onih diskotekica ,gdje ušarmiram cure ,koje se ko fol \"čuvaju\" za svoje momke koji šljakaju po Afghanistanu.. Em zgodan ,em lijepo obučen ,em gradsko dijete i pri tome dok pričam ne zavijam ko ambulanta i ne mješam A sa O.. Bilo je tu finih curica a bogme i teta ,al o tome nekom drugom prigodom...
tuzlaci imaju slano jezero, a ti sarajlija idi na terme sa 1.20 m dubine :(((
@XAMPP PA JA DODJEM U TUZLU SAMO KAD MI SE DIGNE,TUZLA JE PUNA SPONZORUSA.ZGUZIM I ODEM.JESTE DA SAM BIO U AFGANISTANU ALI SAD SAM RAHAT,IMAM SVOJU FIRMU 8 RADNIKA I ZIVOT JE SUPER.A TI CES UVIJEK BITI PARAZIT I UMRIJECES KAO BIJEDNIK........POZDRAV I LUKAVCA I DOBRO VAMJ SE GUZE TUZLANKE .....
@vojvoda Slusaj majmune, prije 240 godina servija je bila dio Tuzle a ne obrnuto, naime Tuzlanski begovi kao i najnizi hamali su isli do Uzicke Nahije u picharenje da bi ti danas bio neki mix cigisa i turcina!!
1772. Tuzla je bila mala čaršija u sklopu Bosanskog Ejaleta u Zvorničkom sandžaku koji se prostirao sa obje strane rijeke Drine obuhvatajući ćaršije Užice , Šabac , Valjevo itd. Tokom sledečih stotinjak god. Tuzla ostaje u tim okvirima ali dolaskom Austro-Ugarske grad dobija industrijske crte raste broj stanovnika kao i značaj grada. Sredinom 21 stolječa Tuzla doživljava procvat zahvaljujući sirenju Bosanske države na istok i postaje centar naj istočnijeg bosanskog kantona srbije (naziv je zadržan iz povjesnih razloga )iako se po popisu iz 2052 samo 3%stanovništva navedenog kantona izjašnjavalo da pripada toj nacionalnoj manjini.Nakon popisa stanovništva 2056 srpsko stanovništvo u kantonu srbija gubi status nacionalne manjine a već početkom sledeče godine mijenja se i zvanično ime kantona srbija u kanton Tuzla pošto 98,5%građana kantona smatra taj naziv uvredljivim i staromodnim. Povelja Kulina Bana 29.08 1189 -neke se stvari nemogu kupiti novcem a bogami NI MAČEM , naročito u BIH.
sesta slika : \" vid me babo kako rooooooonjam!\"
imace gdje tuzlaci svoj loj smrdljivi da spiraju tokom ljeta hehehe..........
@Lukavac: A mogu mislit visiš u Tuzli seIjačino jedna afganistanska. Došlo se malo do para pa svoj primitivizam ala Turski Lukavac prosipaš na Klixu?
NEMA VECE FUKARE OD TUZLANSKE FUKARE.BIO SAM JEDNOM NA TOM JEZERU SAMI SLJAM TUZLANSKI,SAMO MEZES NEKU BOLESCURU FASOVATI................ustwy
Ne lazite, ja sam se jucer kupao :) Oni su drugi :p