Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imajte na umu da su u Canberi ekstremne vrijednosti zbog silnih požara i dima zbog kojeg je posljednjih dana i sunce zaklonjeno, a ne zbog svakodnevnog loženja i vozila. Zato, pogledajte ostala mjesta, sve sami jad i čemer.
a sada vracanje u realnost i na stare probleme...
nema saobraćaja i vozila u tolikoj mjeri, znači farsa da je zagađenje od auta samo lažno prezentirano narodu, te da stvarni problem nešto drugo, ali za to treba inat školu i znanje, a ne da pojedini političari lupaju ko maksim po diviziji, stvarni problem zagađenje nek kažu oni koji primaju masne plate i nek rade nešto a ne da samo palamude i napadaju.
E jeste dosadni, odma u novoj ste počeli gnjaviti.
Daj više ne peglajte, opraste nas sa tom pričom
čestitam! I dalje glasajte za SDA, HDZ i ostale
@dani.bla.31 tebi je hdz kriv i za zagađenje zraka u Sarajevu? Koji ti košmar u glavi imaš, bože sačuvaj
@dani.bla.31 Kolinda je kriva za los zrak i za neulazak u uniju ,nije bosnjo lozio gume i sirio isilove i Turske zastave po sarachiu
Čestitke svima koji su sinoć pod istom zagađenošću boravili par sati na zraku ispred SCC-a,te se nadisali čvrstih čestica za cijelu godinu ..Stvarno nije nikakvo čudo što je Torabi dočekan kao čudotvorni spasilac.Ja Vas ljudi sve teže mogu skontati , valjda je do mene.
Sarajevo, bascarasija od 500m centar svijeta. A tek predgradja! To jos kad se spoji to je lom! Sarajevo ljubavi moja. za Sarajevo sve, prvo ga zagaditi pa onda i prijevremeno umrijeti od karcinoma pluca u njemu. E to je vec prava ljubav.
A jos kad objave da struja, cigare i plin idu gore. Samo preostaje da placete...
PDV takodjer, a s obzirom na situaciju u Iraku vjerovatno i gorivo, a sa njim sve ostalo
kod nas je i ljeti zagadjeno sve vrijeme se pale hrpe smeca
A sta bi to trebao donijeti prvi januar - mozda djeda mraza kako goni jelene...covjek nakon sto je u naluđoj noci zadovoljio sve niske strasti zeli DOBRO ? Takvih zakonitosti nema...
Pa zato nastupa zabranjeno pušenje večeras jer je zrak i ovako zagadjen. i sinoć je bio zagadjen bili smo 11 na listi a niko objavio nije da raja ne bi odustala od dočeka vani.
Najzagađenija metropola u svijetu. Tuga, a tek ušli u 2020. Možda da se otkaže koncert, ostat će Sula bez glasa.
Pa dobro možda nije prava metropola, ali ostaje činjenica d je Sarajevo jedan od važnih gradova na političkoj i ekonomskoj svjetskoj sceni.
Lažete i u 2020.
jel ima ista novo??
Najzagađebiji grad je bio 08 . 09. 2019 pa smo ga prezivjeli. Ovo su sad sve nprmalne zagađenosti bez raznih virusa u zraku.