Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste neradni dan ako si partijski uhljeb, a kod privatnika se radi i 1og.
Ja radim kod privatnika koji postuje drzavni zakon! Po zakonu o praznicima neradni dani su 1. i 2. To sto privatnici izrabljuju ljude je druga stvar a sto se ljudi ne smiju pobunit treca stvar.
a bingo amko privatnici kod kojih robuje narod..mrs,nema drzave nema nista..
u bingu u skladistu se prvog radi iz kafane na posao,bas suuuper
tada najvise ima turista i zasto se nebi radilo
A kome neradni dan nekontam, imal ista da radi radnim danom sem parlamenta i privatnika
Ne znam za ostale, ali ja radim prvog puno radno vrijeme!
A k'o oni ostali dani radni
Ebo majku i drzave. Za prvi maj 3 dana neradna. Nova godina i drugog janura neradna. Drzava se raspada a ovi dijele neradnw dane. Pa ima li iko glavu da se uhvati za nju?
Jeste u drzavnim firmama mi kmetovi koji radimo kod feudalaca radimo vec 2...
Jeste u drzavnim firmama mi kmetovi koji radimo kod feudalaca radimo vec 2...
U drzavnim firmama mi kmetovi koji radimo kod feudalaca za 450 km radimo vec 2 januara. PS: KLIX placenici dzaba mi bristete komentare i dijelite banove glas isitne necete nikad zaustaviti JESTE CULI MUCKA DJUBRAD JEDNA ....
neka se buđetlija fino odmore, vrijedno rade čitavo vrijeme, što jest jest! :D
Jest al u ku*cu
za prave muslimane, nova godina nije praznik
Zato rade u Bingu,Amku,Hoše komercu,...
U Službenom listu BiH objavljene izmjene Zakona o akcizama, od 1. januara dolaze poskupljenja... Njima devize, nama akcize...