Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kreneš malo u shoping i usput se vakcinišeš, ha ja! Nego, pita li se iko sljedeće: Kako to da vas smiju vakcinisati bez prethodnog testa, da se vidi jeste li možda, onako slučajno, pozitivni!? Svaki laik zna da se, ukoliko vam tijelo već ima neki imunološki odgovor (čak i da imate najobičniju prehladu), ne smijete vakcinisati!
Ovi i ne znaju što znače antitijela, 100 posto...Mogu se u život kladiti...
Ova vakcinacija je postala čista šprdancija. Gdje je tu doktor, odnosno stručno lice, s kojim se trebamo konsultovati, prije same vakcinacije? Evo, npr., ja sam prije mjesec i po dana imao kovid i da li ja trebam primiti vakcinu, jer već možda imam dovoljno antitijela i ta eventualna dodatna od vakcine, mogla bi mi možda samo škoditi. Još malo će se i u kafićima davati, u javnom prijevozu, u diskotekama. Svašta..
Prodavat ce onaj deda: mogu li vas ponudit vakcinama od kojih ja zivim?
Ja vidi bekana i ovaca sto cekaju u redu i jos se potpisu da niko nece odgovarati ako od vakcina dobiju nus pojave ili odapnu papcima.Halo ovce potpisujete jos svoju smrt.
Vakcinisu trznom cestu ljude protiv virusa 👏👏👏
Modernina cjepiva u martu imala učinkovitost od čak 89 posto, pale su na 58%. Pfizer i BioNTech od prvotnih 87% sad imaju 45%, a zaštitna moć jednodoznog cjepiva Johnson & Johnson u razdoblju od šest mjeseci pala je s 86% na samo 13%! https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/eksplozivno-izvjesce-zvizdaca-o-razvoju-cjepiva-srusilo-dionice-biontecha-tamo-caruje-nekompetencija-15117019
Na pultu Sinopharma se ubiše od dosade, niko im ne prilazi.
Ne treba nam rat već ginemo lagano Moramo sacekati da vakcine stvarno počnu djelovati Ja sam dobio vakcinu i nisam dobro nikako Nemam želju ni za čim
Uskoro vakcinisanje na sred ulice.
Fuck, ko je ovaj medicinski brat na prvoj slici 🤤
🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
U kafanama se trebaju obavljati vakcinacije..i još pivo davati gratis poslije vakcine..Za heftu bili bi zemlja s najviše vakcinisanih na planeti.
Život za čovjeka nije moguć dok ne nestanete. Rekao sam vam davno, kad sam pokusavao kazati ko sam, da bolest ne moze biti liječena. Bolest mora nestati, da bi se ozdravilo. Nije kovid bolest, nego vi. Ja sam svoju želju zaželio i sve čekam je njeno ostvarenje. Samo tu želju imam i nemam drugih. Rečeno mi je da idem u Džennet, no mene to ne interesuje. Jedino što mene interesuje je pravda. Elmehdi
FGR-ovce se po treći put bodu.
Nisam antivakser ali ne vjerujem u ove vakcine. Rok trajanja vakcine je od 3 do 5 godina, samo ove za Covid imaju kratak rok (mjesec dva). Sto znaci da su vakcine davno proizvedene
Ali sad ozbiljno pitanje, je li skontao neko vec kako zavrsiti potvrdu o vakcinaciji bez same vakcinacije? Pitam za prijatelja :)
meeee beeee meeee beeee
Onaj ko se sjetio da vakcinacinu vrsi u soping centru, pored svih ambulanti i domova zdravlja, zasluzuje odlikovanje.