Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad razvit biznis 100eura po osobi za Bihać.
idu ko Halva.
@fbUser1571384906 ih sta ih znam sto se tim bave. Ispred idu dva tri auta kako ih popularno nazivaju "čistaći" i javljaju ima li patrola.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kampovi se iskljucivo prave na teritoriji gdje Bosnjaci zive, jer imamo retardose koji stite interese Bosnjaka. Dozvolili su da se kampovi naprave u urbanom podrucju grada Sarajeva, a Dodik nije dozvolio da se kamp napravi pored srpskog sela sa 7 stanovnika u unsko sanskom kantonu.
@KURCIC2004TE Tooooo samo trpaj! Ovo je pobjeda RS!
@KURCIC2004TE Zalosno ali istinito! Ali zato im nije smetalo dobito pomoc od Turske 2014 za Doboj i Bijeljinu, tada im nije smetalo sto pomoc daju muslimani
Spremite se građani Sarajeva. Počinje dark age
Eno Romanija pusta nigdje žive duše, a čist zrak. Što im gore ne napravite kampove?. Republika srpska na 100 km živi jedan stanovnik.
Dobro došli, nek vam je Bog na pomoći, a i nama. Da stignete hairli do te zapadne Europe i da se nađete sa svojim porodicama.
Neka ih odmah sačekaju iza čoška i voze nazad, ali ovaj put neka im naplate karte! Svakako će se vratiti...
Zamisli ovo. Spavaš u svojoj kući i neznas da ti se motaju smrdljivi Arapi oko kuće vrata i prozora. E to mi se sinoć desilo. Noćas ih čekam spreman
BAKIRE ETO HINA BLIZE TEBI JOS DA MOGU GLASATI LJEPOTA
Prije vas ce se vratit u Bihac
Čista glupost i bespotrebno trošenje sredstava. Ove ljude smjestiti u centralne dijelove zemlje, znajući da oni neće tu da se zadrže, glupost je neviđenih razmjera, pogotovo ako se zna da zakon ne dopušta zabranu napuštanja kampa. Već nakon što se ugriju i okrijepe, većina njih će put pod noge pa ponovo prema krajini i hrvatskoj granici!!!
Kad braca migranti krenu lozit u naseljima oko Sarejeva, tek tad ce islamizirani srbi vidjet sto znaci zagadjenje, smog……..Kad budu vedjeli nebo u zimskim danima, bit ce veliko slavlje po Sarajevu.Ali dobro, kad vam nisu valjali Hrvati, i Srbi, valjat ce vam Avganistanci, i Pakistanci.
Treba ih odmah smjeatit u one nove tibrine zgrade svakako ih prave ko za kolektivni smjestaj
Molim crveni križ bihac da ne razvaljiva šatore. Odmah pokupiti po cazinu i buzimu ove sto hodaju i provaljuju kuće i useliti ih gore
Kad dođe u SA, neka pojedu čevape i pravac Zvornik-Banja koviljača.
Ma nema ih ni 50
Prvi autobus prosao prvu krivinu!!!! Pa sta vam je, direktan prenos transporta, sta li???
Dok ih istovare u SA, oni će nazad za Bihać, ko djeca iz škole !!